Misdrijven

Letselschade advocaat nodig? Ben jij slachtoffer geworden van een misdrijf, wil je je schade vergoed krijgen en/of wil je van je laten horen tijdens de strafzaak? De letselschade advocaten van AK Advocaten helpen je graag bij het claimen van de schadevergoeding die je verdient.

Waarom een letselschade advocaat inschakelen? 

  • Bespaar tijd: je kunt de zaak uit handen geven en hoeft je niet te verdiepen in de regels.
  • Maatwerk: wij begeleiden je stap-voor-stap en bespreken met jou wat belangrijk is voor jou.
  • Maximale schadevergoeding: dankzij onze expertise laten wij niets liggen.
  • Na een ongeluk, recht op geluk: wij zorgen dat je zoveel mogelijk je leven terugkrijgt zoals voor het ongeval en wij zorgen voor een smartengeldvergoeding.
  • Wij procederen als het nodig is: omdat wij letselschade advocaten zijn, kunnen wij de zaak ook aan de rechter voorleggen als er discussie is.

Stuur ons vandaag nog een bericht. De letselschade specialisten en advocaten behandelen dagelijks zaken van slachtoffers van:

Ook kunnen wij je adviseren over:

Ik wil hulp bij het claimen van mijn schadevergoeding

geweld-misdrijf-slachtoffer-schadevergoeding

"Stichting Langzs is er speciaal voor slachtoffers van geweldsmisdrijven en seksueel misbruik."

LANGZS

Stichting LANGZS staat voor Stichting landelijk advocatenetwerk gewelds- en zedenslachtoffers. Deze stichting is er juist voor slachtoffers van geweldsmisdrijven en seksueel misbruik omdat dit heel gevoelige zaken zijn waarbij gespecialiseerde hulp hard nodig is. De stichting heeft de advocaten die gespecialiseerd zijn in deze zaken bij elkaar gebracht. Ine Dilven, letselschade- en slachtofferadvocaat bij AK is bij deze stichting aangesloten. Heb je ondersteuning van een LANGZS-advocaat, dan weet je zeker dat je een iemand hebt gevonden die specifieke kennis heeft op dit gebied!

Tips

Om ervoor te zorgen dat je de politie voldoende informatie heeft om een zaak verder te onderzoeken, maar ook voor het vaststelling van jouw schade, de volgende tips:

  • Doe aangifte
  • Maak foto’s van jouw schade (kapotte kleding, blauwe plekken, verwondingen)
  • Vraag naam & telefoonnummer aan getuigen
  • Bezoek de huisarts of ga naar de SEH

Ik ga contact opnemen met AK Advocaten letselschaderecht