Mishandelingen

Misdrijven komen helaas nog altijd veel te vaak voor in Nederland. Misdrijven zijn er in vele soorten. Een (zware) mishandeling is slechts een voorbeeld. Het komt helaas te vaak voor dat iemand door een ander wordt mishandeld. Er kan sprake zijn van huiselijk geweld, een uit de hand gelopen ruzie in het café, een verkeersruzie of “gewoon” op straat, zonder aanleiding.

Je kunt bij een mishandeling vervelend letsel oplopen. Een zware mishandeling heeft vaak grote gevolgen. Je kunt bijvoorbeeld niet meer werken, of voor je kinderen zorgen. Uiteraard wil je dat degene die jou die schade toebrengt, deze ook gaat vergoeden en jou ook een vergoeding betaalt voor jouw pijn, ongemak, boosheid en verdriet. Er is een recht op smartengeld.

De letselschade specialisten van AK kunnen je adviseren over de mogelijkheden en je helpen zoveel mogelijk schade vergoed te krijgen. Samen met jou kijken we wat de schade is en brengen dit zo duidelijk mogelijk in kaart. Komt de verdachte voor de rechter? Dan dienen we bij de strafzaak jouw schadevordering in en gaan we - als je dat wil - met je mee naar de rechtszaak. Daar helpen we jou ook tijdens de zitting. Stuur ons vandaag nog een bericht en wij bellen je terug om jouw schade te claimen.