Maak een afspraak!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je veel vragen hebt over een eventuele herstructurering. Tijdens het gesprek kunnen wij jouw eerste vragen beantwoorden en zullen we jou meer vertellen over de verschillende manieren waarop wij jou kunnen helpen. Dit gesprek kan telefonisch plaatsvinden, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor.

Plan een afspraak in

Kennismaken?

Yannick Willems
Yannick is gespecialiseerd in het vastgoed- en ondernemingsrecht. Hij heeft ervaring met het opzetten van samenwerkingen en ondernemingen, maar houdt zich ook bezig met conflicten binnen ondernemingen. Daarnaast adviseert en procedeert Yannick over (huur)overeenkomsten, algemene voorwaarden, bestuurdersaansprakelijkheid, incassotrajecten en vastgoedtransacties.

Erik van Loon
Binnen het ondernemingsrecht heeft Erik twee duidelijke specialisaties: het faillissementsrecht en het rechtspersonen- & vennootschapsrecht. Het zijn voornamelijk ondernemers die vertrouwen op deze specialistische kennis van Erik. Hij adviseert hen over het opstellen van verschillende overeenkomsten, waaronder aandeelhoudersovereenkomsten, (aandelen)koop- en verkoopovereenkomsten en diverse commerciƫle overeenkomsten.