vastgoedrecht omgevingsrecht etten leur
AK Advocaten niet zomaar een advocaat

AK Advocaten

Een gespecialiseerd team advocatenVastgoed- en omgevingsrecht

De sectie Vastgoed- en omgevingsrecht van AK Advocaten is één van de grootste in de regio Zuidwest-Nederland en bestaat uit louter specialisten.

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

Ik ben zeer deskundig geholpen door AK Advocaten. De advocaten namen de tijd voor mijn zaak en gingen voor het maximale resultaat. Uw bereikbaarheid via de telefoon en e-mail was zeer goed.

— Kenneth

Ik ben zeer goed geholpen in een bestuursrechtelijke kwestie. Mw. Konigel is enorm klantgericht en zeer deskundig. Ze heeft veel ervaring in hoe het bestuursrecht werkt. Dankzij haar konden we onze doelen realiseren.

— Ludwijn
vastgoedrecht etten leur

Vastgoedrecht

Vastgoedrecht heeft betrekking op alles wat samenhangt met het bouwen en beheren van vastgoed en de fysieke leefomgeving. Het is belangrijk dat u hierin wordt bijgestaan door ervaren vastgoedrechtspecialisten. De specialisten van de sectie vastgoedrecht hebben een brede kennis en jarenlange ervaring met verschillende vraagstukken. Zij staan u graag bij!

omgevingsrecht etten leur

Omgevingsrecht

Het omgevingsrecht bevat de regels over de fysieke leefomgeving waaraan burgers, bedrijven en overheden zich moeten houden. Het betreft onder andere ruimtelijke ordening, toezicht en handhaving, planschade, nadeelcompensatie, onteigening, milieu, natuur en duurzame energie. Onze specialisten hebben een brede kennis van deze expertises.

Juridisch advies nodig?

Heeft u een vraag aan een van onze juridisch medewerkers of advocaten? Neem dan contact op met ons team. Wij staan u graag bij!

Maak een GRATIS afspraak