Verkeersstrafrecht is een specifiek onderdeel binnen het strafrecht. Iedere verkeersdeelnemer kan hiermee te maken krijgen als hij bewust of onbewust de verkeersregels overtreedt. Tal van gedragingen kunnen een overtreding van wettelijke regels opleveren waardoor een verkeersdeelnemer als verdachte wordt aangemerkt in een strafzaak. Een biertje teveel, haast, onoplettendheid of gevaarlijk verkeersgedrag kan grote strafrechtelijke consequenties hebben. Ook een eenvoudige inschattingsfout kan leiden tot een verkeersongeval met ernstige (strafrechtelijke) gevolgen. Dit brengt een hoop onzekerheden en zorgen met zich mee. De sectie verkeersstrafrecht van AK Advocaten ondersteunt u graag.

Sectie verkeersstrafrecht AK Advocaten

Jeroen van Kollenburg en Frans van Meer vormen samen de sectie verkeersstrafrecht van AK Advocaten. Zij hebben allebei jarenlange ervaring in uiteenlopende zaken op het gebied van het verkeersstrafrecht. Denk hierbij aan zaken waarin een verkeersdeelnemer wordt verdacht van een ernstige verkeersfout waardoor (zwaar) lichamelijk letsel is veroorzaakt of een dodelijk slachtoffer te betreuren valt. Maar ook cliënten die gevaar op de weg hebben veroorzaakt of doorrijden na een ongeval staan wij bij. Net als cliënten die onder invloed reden of van wie het rijbewijs ingetrokken is. Bent u betrokken bij een andere verkeerssituatie die leidt tot een strafzaak?

Advocaten gespecialiseerd in verkeersstrafrecht

Jeroen en Frans zijn gespecialiseerd in verkeersstrafrecht en staan door het hele land cliënten bij. Het maakt niet uit of het gaat om een zitting bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant of bij de rechtbank Amsterdam, de rechtbank Noord-Holland, de rechtbank Rotterdam of de rechtbank Limburg. Alle rechtbanken van Nederland behoren tot werkgebied van Jeroen en Frans. Verkeersfouten kunnen immers overal in Nederland worden gemaakt en berecht. Schroom vooral niet om contact met onze advocaten op te nemen. Door hun jarenlange ervaring kunnen Jeroen en Frans een goede inschatting maken van de kansen in een zaak. Bovendien werken zij snel en efficiënt, waardoor de kosten tot de noodzakelijke kunnen worden beperkt. Afhankelijk van uw keuze wordt opgetreden op basis van een uurtarief of op basis van een vaste prijsafspraak. Neem contact op met de sectie verkeersstrafrecht via het contactformulier of bel 076-5022080 om een kennismakingsafspraak in te plannen.