Scheidingscafé in Breda en Roosendaal

02 sep 2013 Familierecht AK Advocaten

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.

Overweegt u om uit elkaar te gaan? Bent u betrokken bij een scheidingsproces? Of bent u al enige tijd gescheiden, maar zijn er zaken nog niet afgewikkeld of wilt u eerder gemaakte afspraken opnieuw tegen het licht houden? Bezoek dan het Scheidingscafé en laat u gratis door deskundigen informeren!

Als scheidingsspecialist merken we dat veel mensen die willen scheiden geen idee hebben wat er allemaal geregeld moet worden en waar ze moeten beginnen. De emoties voeren de boventoon. Dat is logisch. Een scheiding raakt je leven op verschillende manieren: juridisch, financieel, persoonlijk en praktisch. In zo’n moeilijke periode is het lastig om steeds het overzicht te bewaren en zeker te weten dat de juiste beslissingen worden genomen.

Goede begeleiding

Het juist daarom prettig, maar zeker ook zó belangrijk dat men bij een scheiding goed wordt begeleid. Er zijn namelijk veel zaken waar de nodige aandacht aan besteed moet worden. Zo moeten er bijvoorbeeld beslissingen worden genomen over de zorg voor de kinderen, de alimentatie, de woning en de verdeling van het vermogen. Maar ook andere aspecten zoals verzekeringen, testamenten, pensioenen of een onderneming zullen besproken moeten worden.

Grip biedt rust

Een goede beslissing kunt u alleen maken met behulp van de juiste informatie en een gedegen advies. En om grip te houden op de situatie, is het belangrijk dat de vele vragen beantwoord worden. Met de verkregen kennis kunnen onzekere factoren worden weggenomen en dat geeft rust. Die rust is belangrijk om het proces op een zo prettig mogelijke manier te doorlopen en dat draagt weer bij aan het welzijn van uzelf en de kinderen.

AK Advocaten heeft daarom een Scheidingscafé georganiseerd, in samenwerking met verschillende andere deskundigen. Ook deze deskundigen zijn overtuigd van het belang dat mensen van de juiste informatie worden voorzien, toegespitst op iedere individuele casus.

Het Scheidingscafé biedt u de unieke mogelijkheid om vrijblijvend informatie in te winnen en vragen te stellen aan scheidingsdeskundigen. U vindt onder één dak alle deskundigen die in beeld kunnen komen bij een scheiding, zoals een makelaar, een accountant, een fiscalist, een notaris, een verzekerings- en hypotheekadviseur, een kindercoach en natuurlijk een advocaat.

Het Scheidingscafé: praktische informatie

Het eerstvolgende Scheidingscafé vindt plaats op dinsdagavond 10 september 2013 in Oncle Jean te Breda en op donderdagavond 12 september 2013 in schouwburg De Kring te Roosendaal. U bent welkom tussen 19.00 en 21.00 uur. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Van AK Advocaten zullen mr. Sanne Odekerken en mr. Anoeska van Ginderen aanwezig zijn, beiden gespecialiseerd echtscheidingsadvocaat en -mediator.  De overige aanwezige deskundigen zijn Tomesen Makelaardij, H&L Accountants & Belastingadviseurs, De Partners Notariaat & Estate Planning, Veldsink-Schuijt Adviesgroep en KindercoachBreda.

Over de blogger
AK Advocaten

AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.

Meer artikelen van AK Advocaten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.