Scheidingscafé 7 september 2017 in Etten-Leur

22 aug 2017 Familierecht Anoeska van Ginderen

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.
Hoe zou u het vinden als uw ex-partner uw uitvaart regelt? Of als uw ex-partner uw erfenis gaat beheren? Wilt u tips en oplossingen om dit te voorkomen? Bezoek dan het scheidingscafé in Etten-Leur!

Overlijden na scheiding

De meeste mensen ervaren een scheidingstraject als een heftige periode. Naast het verdriet van de scheiding, moeten er veel belangrijke beslissingen worden genomen en zaken worden geregeld. Vaak wordt er niet stil gestaan bij het feit dat de scheiding ook van invloed kan zijn op de situatie na het overlijden. Dit kan soms ongewenste gevolgen hebben, zeker als de kinderen nog minderjarig zijn. Dat kan er bijvoorbeeld toe leiden dat uw ex-partner uw uitvaart moet regelen.

Thema scheidingscafé september

Mr. Carla de Witte-Willemse (toegevoegd-notaris) van E&L Notarissen zal tijdens het eerstvolgende scheidingscafé op 7 september 2017 uitleggen welke gevolgen een scheiding kan hebben bij overlijden, welke zaken u kunt regelen en wat de mogelijkheden hierbij zijn. Ook de ervaringen in de praktijk en handige tips komen aan bod. Uiteraard is er daarnaast na afloop gelegenheid om vrijblijvend informatie in te winnen of vragen te stellen aan mr. Carla de Witte-Willemse. Natuurlijk zullen ook de familierechtadvocaten van AK Advocaten aanwezig zijn tijdens het scheidingscafé. Voorafgaand aan en na de presentatie beantwoorden zij graag uw vragen over scheiding. Dus ook als u andere vragen hebt dan over scheiding en overlijden, bent u welkom op het scheidingscafé!

Praktische informatie scheidingscafé september

U bent welkom vanaf 19.30 uur. De presentatie start om 20.00 uur en de avond eindigt omstreeks 21.30 uur in de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. De laatste editie van dit jaar vindt plaats op donderdagavond 9 november 2017, eveneens in de Nieuwe Nobelaer. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie vindt u op de website en social media van AK Advocaten. Wij hopen u te mogen begroeten! Fotocredits: Jacob Lund / Fotolia

Over de blogger
Anoeska van Ginderen

Anoeska is gespecialiseerd in het familierecht. Zij is zowel advocaat als mediator. Haar praktijk bestaat voornamelijk uit echtscheidingen en de verbreking van samenlevingen.

Meer artikelen van Anoeska van Ginderen
Anoeska van Ginderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.