Scheidingscafé terug van weggeweest!

30 mei 2017 Familierecht Anoeska van Ginderen

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.

Staat u op het punt om uit elkaar te gaan? Bent u verwikkeld in een scheidingsprocedure? Of bent u gescheiden, maar zijn er zaken nog niet afgewikkeld? Dan is het Scheidingscafé iets voor u! In dit blog leest u alles over de nieuwe opzet van het Scheidingscafé en vindt u meer informatie over de volgende edities in Etten-Leur!

Nieuwe opzet scheidingscafé

Misschien bent u bekend met onze eerdere edities van de Scheidingscafés in Etten-Leur, Roosendaal en Breda, maar wellicht is het nog helemaal nieuw voor u. Wij hebben naar aanleiding van de voorgaande Scheidingscafés veel positieve reacties mogen ontvangen. In de praktijk merken wij dat er behoefte blijft bestaan aan een laagdrempelige manier om informatie in te winnen rondom een echtscheiding, ontbinding van een geregistreerd partnerschap of verbreking van de samenwoning. Wij komen graag aan deze behoefte tegemoet. Daarbij vinden wij het belangrijk om met de tijd mee te gaan. Om die reden steken wij het Scheidingscafé in een nieuw jasje.

Wat kunt u verwachten?

De advocaten van de sectie Familierecht van AK Advocaten zullen ieder kwartaal een Scheidingscafé organiseren. Tijdens iedere editie zal een specialist een korte lezing geven. Vanzelfsprekend houden de thema’s verband met alles wat er komt kijken bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan de onderwerpen alimentatie, pensioen, communiceren met uw ex-partner, huwelijkse voorwaarden of ouderschapsplan. Tijdens de scheiding moet u immers vele belangrijke beslissingen nemen. Het is daarom belangrijk dat u goed geïnformeerd bent. Deze gratis lezingen helpen u daarbij.

Na afloop is er uiteraard gelegenheid om vrijblijvend informatie in te winnen of vragen te stellen aan de familierechtadvocaten van AK Advocaten. Zo helpen wij u tijdens het Scheidingscafé ook graag met uw concrete vragen!

Save the dates

Bent u op zoek naar informatie of heeft u vragen, bezoek dan het Scheidingscafé. Het eerstvolgende Scheidingscafé vindt plaats op woensdagavond 5 juli 2017 van 20.00 tot 21.30 uur. Vanaf 19.30 uur bent u welkom in de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. De tweede en derde editie van dit jaar vinden plaats op donderdagavond 7 september en 9 november 2017, eveneens in de Nieuwe Nobelaer. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie vindt u op de website en social media kanalen van AK Advocaten.

Graag tot dan!

Fotocredits: Studio Romantic / Fotolia

 

Over de blogger
Anoeska van Ginderen

Anoeska is gespecialiseerd in het familierecht. Zij is zowel advocaat als mediator. Haar praktijk bestaat voornamelijk uit echtscheidingen en de verbreking van samenlevingen.

Meer artikelen van Anoeska van Ginderen
Anoeska van Ginderen - Familierechtadvocaat

2 reacties op “Scheidingscafé terug van weggeweest!”

 1. Goede middag, ik ben sinds 1 augustus middels een kort geding op straat gezet door mijn ex partner. Ze heeft middels een kort geding het alleen gebruikersrecht opgeeist van onze huur woning. Ik ben nu bezig een eigen woonruimte te zoeken maar dat gaat niet makkelijk. Nu is mijn vraag waar ik wel of niet recht op heb. Er is inmiddels wel een verzoekschrift voor de zorgregeling in gedient maar daar volgt nog een uitsprak over maar dit kan nog maanden duren. Ik weet nu niet wat ik moet doen.

  • Geachte heer Werps,

   Wat een vervelende situatie voor u. Helaas is het voor mij niet goed mogelijk om in zijn algemeenheid aan te geven wat uw rechten zijn. Dat hangt af van de nodige omstandigheden. Ik begrijp wel van u dat er nog een procedure loopt, over de zorgregeling van de kinderen. En mogelijk volgen er nog verdere procedures. Het lijkt mij verstandig dat u een afspraak met een advocaat in uw regio maakt, die uw situatie goed met u kan doorspreken en veel concreter met u kan bekijken wat uw rechten en mogelijkheden zijn.

   Met vriendelijke groet,

   Anoeska van Ginderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.