Advies en scheidingscheck tijdens Dag van de Scheiding 2017

31 aug 2017 Familierecht Anoeska van Ginderen

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.
Circa 221 jaar geleden werd in Nederland de eerste echtscheiding uitgesproken (op 15 september 1796). Rondom deze datum wordt jaarlijks de Dag van de Scheiding georganiseerd op initiatief van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Bij de familierechtadvocaten van AK Advocaten bent u op deze dag welkom voor gratis advies en een scheidingscheck. Meer informatie hierover vindt u in dit blog.

Uit elkaar, met respect voor elkaar

Tijdens de Dag van de Scheiding wordt landelijk aandacht gevraagd voor het belang van een goede en respectvolle scheiding. De familierechtadvocaten van AK Advocaten onderschrijven dit belang. Deskundige begeleiding van de scheiding is noodzakelijk. Voor onze familierechtadvocaten is dat vanzelfsprekend.

Gratis en vrijblijvend advies

Op vrijdag 8 september 2017 bent u van harte welkom bij AK Advocaten. Van 09.00 uur tot 17.00 uur kunt u vrijblijvend binnenlopen voor een kennismaking met onze familierechtadvocaten. Wij beantwoorden graag al uw vragen rondom echtscheiding, scheiding van tafel en bed, ontbinding van een geregistreerd partnerschap of samenlevingsovereenkomst. Ook kunnen wij u informeren over mediation. Daarnaast geven wij u graag informatie over onderwerpen die verbonden zijn aan de scheiding. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan het verloop van de procedure, het ouderschapsplan, partner- en/of kinderalimentatie, de contactregeling, de onderneming, verdeling van de gemeenschap, pensioenverdeling en het afwikkelen van huwelijkse voorwaarden.

Scheidingscheck

Overweegt u om uit elkaar te gaan of bent u verwikkeld in een scheiding? Ook voor een scheidingscheck bent u welkom. Wij kunnen u informeren welke stappen er moeten worden genomen en welke documenten benodigd zijn.

Advies en bijstand noodzakelijk

Een scheiding is een emotioneel proces, waar veel bij komt kijken. Temeer ook als er kinderen bij betrokken zijn. Een gedegen advies en deskundige bijstand draagt bij aan het verminderen van conflicten. Zo hoeft een scheiding niet uit te monden in een vechtscheiding. Niet alleen prettig voor u en uw ex-partner, maar ook noodzakelijk voor de kinderen. Wij helpen u daar graag bij. Indien u informatie wenst over een van bovenstaande thema’s, dan bent u op vrijdag 8 september a.s. van harte welkom bij AK Advocaten aan de Bredaseweg 161 in Etten-Leur. Graag tot dan! Fotocredits: Fotolia / nd3000

Over de blogger
Anoeska van Ginderen

Anoeska is gespecialiseerd in het familierecht. Zij is zowel advocaat als mediator. Haar praktijk bestaat voornamelijk uit echtscheidingen en de verbreking van samenlevingen.

Meer artikelen van Anoeska van Ginderen
Anoeska van Ginderen - Familierechtadvocaat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.