AK sponsort Stichting Raff

06 jun 2019 Nieuwsbrief AK Advocaten

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.

Op 27 oktober 2019 organiseert AK Advocaten tijdens de herfstmarathon de bedrijvenloop. Collega’s, cliënten, familie en bekenden zetten dan hun beste beentje voor om een goede tijd weg te zetten op de 5 of 10 kilometer of zelfs op de halve marathon. Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om te kunnen bewegen.

Spierziekte SMA

Raff is een neefje van Andrea Kerkdijk, een van onze werknemers, en lijdt aan de spierziekte SMA, type 1. Bij deze aandoening worden geen of gebrekkige signalen gestuurd naar de spieren waardoor verlamming ontstaat. Gelukkig is er sinds 2017 een medicijn beschikbaar waardoor de levensverwachting beter wordt. Raff is één van de jongste kinderen in Nederland die met dit medicijn wordt behandeld. Hij is nu twee jaar en dankzij vele hulpmiddelen en therapieën kan hij zich steeds verder ontwikkelen.

Stichting Raff

Voor Raff, maar ook voor andere kinderen in West-Brabant die lijden aan deze spierziekte, is Stichting Raff opgericht. Het doel van deze stichting is het inzamelen van geld voor hulpmiddelen en therapieën die niet binnen het zorgstelsel vallen. Het eerste grote doel waarvoor de stichting geld inzamelt is dolfijntherapie. Raff vindt het heerlijk in het water, omdat hij dan veel makkelijker kan bewegen. Dolfijntherapie kan hem onder andere helpen om zich fysiek en communicatief beter te ontwikkelen.

Dolfijnen Stichting Raff

AK Advocaten sponsort de hardloopliefhebbers die voor Stichting Raff deelnemen aan de herfstmarathon. Wilt u deze actie ook steunen? U kunt hier een donatie doen!

Over de blogger
AK Advocaten

AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.

Meer artikelen van AK Advocaten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.