Asselbergs & Klinkhamer sponsort Stichting Raff - AK Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies zijn er om de website goed te laten functioneren en om statistieken te verzamelen aan de hand waarvan de website kan worden verbeterd.

Op 27 oktober 2019 organiseert Asselbergs & Klinkhamer Advocaten tijdens de herfstmarathon de bedrijvenloop. Collega’s, cliënten, familie en bekenden zetten dan hun beste beentje voor om een goede tijd weg te zetten op de 5 of 10 kilometer of zelfs op de halve marathon. Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om te kunnen bewegen.

Spierziekte SMA

Raff is een neefje van Andrea Kerkdijk, een van onze werknemers, en lijdt aan de spierziekte SMA, type 1. Bij deze aandoening worden geen of gebrekkige signalen gestuurd naar de spieren waardoor verlamming ontstaat. Gelukkig is er sinds 2017 een medicijn beschikbaar waardoor de levensverwachting beter wordt. Raff is één van de jongste kinderen in Nederland die met dit medicijn wordt behandeld. Hij is nu twee jaar en dankzij vele hulpmiddelen en therapieën kan hij zich steeds verder ontwikkelen.

Stichting Raff

Voor Raff, maar ook voor andere kinderen in West-Brabant die lijden aan deze spierziekte, is Stichting Raff opgericht. Het doel van deze stichting is het inzamelen van geld voor hulpmiddelen en therapieën die niet binnen het zorgstelsel vallen. Het eerste grote doel waarvoor de stichting geld inzamelt is dolfijntherapie. Raff vindt het heerlijk in het water, omdat hij dan veel makkelijker kan bewegen. Dolfijntherapie kan hem onder andere helpen om zich fysiek en communicatief beter te ontwikkelen.

Dolfijnen Stichting Raff

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten sponsort de hardloopliefhebbers die voor Stichting Raff deelnemen aan de herfstmarathon. Wilt u deze actie ook steunen? U kunt hier een donatie doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.