Verkeers(on)veiligheid volgens AK

11 jan 2017 Letselschaderecht Jolanda Broeders

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.
Eerder informeerde we u al over het inloopspreekuur wat we iedere dinsdag (van 10.00 tot 19.00 uur) houden in onze tijdelijke ‘huiskamer’ aan de Markt van Etten-Leur. Wist u dat u niet alleen kunt binnenlopen bij de pop up store met al uw vragen over ‘het recht’? U kunt vanaf nu namelijk ook een vlaggetje met ons prikken!

Een vlaggetje prikken?

Ja, want we willen de verkeersveiligheid of juist de verkeersONveiligheid in kaart brengen. In de pop up store hangt de kaart van Etten-Leur. Hierop kunt u aangeven wat volgens u een gevaarlijke plek in Etten-Leur is. In 2015 heeft BN De Stem hier al eens een onderzoek naar gedaan. Die plaatsen hebben we op de kaart in de pop up store gemarkeerd. Een aantal klanten van de sectie letsel van AK (AK) heeft al een vlaggetje geprikt bij de plaats waar zij een ongeval hebben gehad. Deze plaats heeft hun leven voorgoed (in negatieve zin) veranderd.

Wat is volgens u een gevaarlijk punt in Etten-Leur?

We willen iedereen graag uitnodigen om ook een vlaggetje te komen prikken. Wat is volgens u een gevaarlijke plek/straat in Etten-Leur? Bent u al eens bijna aangereden omdat een bepaald punt heel onoverzichtelijk is of heeft u daar misschien al meerdere ongelukken zien gebeuren? Loopt u dan gerust op dinsdag binnen om een vlaggetje te prikken. Voor de moeite willen we u natuurlijk graag belonen. U krijgt van ons een mini-EHBO setje en een fietslampje. Verkeersonveiligheid volgens AK Bent u niet in de gelegenheid om naar de pop up store te komen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd een reactie op dit bericht achterlaten. Dan zullen wij het vlaggetje voor u prikken. Wilt u tevens een korte toelichting geven waarom de plaats volgens u gevaarlijk of onoverzichtelijk is? Alvast bedankt!

Wat gaan we doen met de kaart?

Na 15 februari 2017 zullen we de kaart gaan aanbieden aan de gemeente Etten-Leur. Wij vragen hen dringend aandacht voor alle plaatsen die door onze cliënten en u als gevaarlijk zijn aangemerkt. Dit doen we natuurlijk met als doel dat de gemeente die plaatsen als eerste zal aanpakken.

Inloopspreekuur

U kunt natuurlijk nog altijd binnenlopen voor een gratis advies tijdens ons inloopspreekuur. Heeft u schade of letsel opgelopen tijdens een ongeval, heeft u ontslag gekregen, heeft u onenigheid met uw huurbaas of huurders, twijfelt u aan uw algemene voorwaarden of bent u van plan om te scheiden en weet u zich geen raad? Dan bent u van harte welkom op ons wekelijkse inloopspreekuur! Iedere dinsdag staan de specialisten van AK voor u klaar om u te ontvangen en u van een eerste advies te voorzien. Wij kijken uit naar uw komst! Met vriendelijke groet, Jolanda Broeders en Ine Dilven

Over de blogger
Jolanda Broeders

Jolanda werkt sinds 1995 bij AK Advocaten. Haar praktijk bestaat volledig uit letselschadezaken.

Meer artikelen van Jolanda Broeders
Jolanda Broeders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.