Vacature HR Business Partner - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Gelukkige, vitale medewerkers vormen hét kapitaal van elke organisatie. En bovendien de leukste collega’s. Daarom investeren we bij Asselbergs & Klinkhamer flink in ons team. Dat bestaat uit 45 advocaten, juristen en ondersteuners. Elke dag zetten zij zich in voor de belangen van onze klanten. Ze staan hen bij op het gebied van letselschade, vastgoed, ondernemings-, arbeids- en familierecht. Enthousiast en gedreven, met volle focus op hun zaak. Dat kan alleen als er ook een collega is die zich met volle focus richt op het team. Ben jij dat? We verwelkomen je graag als

HR Business Partner
(20-24 uur)

 

Wat ga je doen?

Als onze deskundige HR Business Partner zorg jij samen met onze partners en kantoordirecteur voor de verdere professionalisering en ontwikkeling van AK. Je staat voor ons HR-beleid, hebt visie en draagt deze uit. Bovendien organiseer, coördineer en optimaliseer jij al onze HR-zaken. Zo leidt je overtuigend allerlei HR-projecten en veranderprocessen. Je doet ook de werving en selectie voor alle functies en coördineert de sollicitatieprocedures van a tot z. Op korte termijn ga je met een nieuw bonus- en beloningssysteem aan de slag en je bent verantwoordelijk voor thema’s als verzuim, personeelsplanning en loopbaanbegeleiding. Je plant ook de beoordelings- en functioneringsgesprekken, maakt de verslagen en zorgt voor de follow-up.

Wie ben jij?

 • Je bent energiek, gedreven, toegankelijk en een deskundige en betrouwbare partner
 • Jouw kennis op HR-vlak en organisatieverandering is breed en vernieuwend en je weet de trends ook toe te passen in de praktijk
 • Je hebt een duidelijke visie op HR in de juridische zakelijke dienstverlening
 • Je hebt ruimschoots ervaring in het begeleiden van verandertrajecten en trajecten ten aanzien van teamontwikkeling
 • Je weet hoe belangrijk digitalisering is en dat geldt ook voor personeelstevredenheid en een gedragen personeelsbeleid
 • Je hebt een academisch werk- en denkniveau en je analytisch vermogen is uitstekend
 • Je bent strategisch en beleidsmatig sterk, maar je haalt ook voldoening uit operationele werkzaamheden
 • Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen en uitstekende communicatieve vaardigheden
 • En tot slot, heel belangrijk in ons kantoor: je kunt geweldig relativeren en hebt een uitstekend gevoel voor humor

Wat bieden we jou?

 • Een goed salaris dat past bij jouw ervaring en achtergrond
 • Een prima reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • De ruimte om deels en in overleg thuis te werken, met thuiswerkvergoeding
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en 3 atv-dagen
 • Een iPhone en Surface Pro
 • Veel ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen
 • Je kunt meegroeien met een innovatief kantoor dat volop aan het groeien is
 • Leuke, spontane en betrokken collega’s
 • Alle kansen om te werken aan je vitaliteit. Daar sturen we actief op want als je fit bent, ben je gelukkiger. Iedere week vers fruit op kantoor én een goede balans tussen werk en privé horen daarbij!

Verloop van de sollicitatieprocedure

We laten je snel weten of we je uitnodigen voor een (kennismakings-)gesprek. Klikt het? Dan volgt een tweede gesprek en maak je kennis met directe collega’s. Ook loop je een paar uur mee, zodat je inzicht krijgt in de werkzaamheden en met wie je gaat samenwerken. Nog steeds een klik? Dan doen we je graag een passend aanbod!

Meer informatie of direct solliciteren?

Vragen? Bel of mail met onze HR-adviseur Loes van der Donk via 076-5022080 of hr@ak-advocaten.eu. Direct solliciteren? Mail je motivatie en cv naar hr@ak-advocaten.eu.

Solliciteer direct!

Over Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten levert hoogwaardige juridische diensten in ondernemingsrecht, letselschaderecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, familierecht, (milieu- en verkeers)strafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur en hebben een reputatie opgebouwd als één van de meest voortvarende én vooruitstrevende advocatenkantoren in de regio Breda. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wij wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving.

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Ik ga solliciteren!