Studentstage - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Studentstage

Interesse? Lees verder!

Asselbergs & Klinkhamer geeft rechtenstudenten gedurende het hele jaar (m.u.v. de maanden juli en augustus) de mogelijkheid om stage te lopen en ervaring op te doen in de advocatuur.

De stage duurt 6 weken (5 of 4 dagen per week). Tijdens de stage maak je kennis met alle facetten van de advocatuur en verricht je werkzaamheden voor alle secties. Je gaat met onze advocaten mee naar zittingen en besprekingen. Je schrijft adviezen, brieven en stelt processtukken en contracten op. Ook maak je op actieve wijze kennis met ons kantoor door deelname aan kantooruitjes, borrels en lezingen. Door het opdoen van deze praktijkervaring weet je beter of de advocatuur ook iets voor jou is en of Asselbergs & Klinkhamer bij jou past.

Nieuw talent

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Ondernemende studenten die zich kunnen vinden in onze kernwaarden en gaan voor het beste resultaat. Die voorkeur hebben voor één van de rechtsgebieden waar wij specialist in zijn.

Heb jij de ambitie om advocaat te worden in Vastgoed, Ondernemingsrecht, Familierecht, Arbeidsrecht en/of Letselschade? En wil je graag tijdens je studententijd praktijkervaring opdoen? Solliciteer dan nu en ervaar hoe het is om deel uit te maken van een team van specialisten dat in fijne en open sfeer met elkaar samenwerkt.

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over een studentstage neem je contact op met Loesje Frankfort (manager Business Development & Bedrijfsvoering; tel. 06-51710233). Direct solliciteren kan ook. Stuur dan je motivatie, c.v., en cijferlijsten aan Loesje via lf@ak-advocaten.eu.

Over Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten levert hoogwaardige juridische diensten in ondernemingsrecht, letselschaderecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, familierecht, verkeers- en milieustrafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur en hebben in 35 jaar tijd een reputatie opgebouwd als één van de meest voortvarende én vooruitstrevende advocatenkantoren in de regio Breda. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving.

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.