Studentenstage 

De advocatuur: het mooiste vak dat er is. Tenminste, dat vinden wij bij AK. Maar is het ook iets voor jou? Dat weet je pas als je het van dichtbij meemaakt. En precies dat kan bij ons. Het hele jaar (behalve in de zomervakantie) ben je bij AK welkom om stage te lopen en ervaring op te doen in de advocatuur. Dus wil jij misschien advocaat worden in Vastgoedrecht, Omgevingsrecht, Ondernemingsrecht, Familierecht, Arbeidsrecht of Letselschaderecht? Kom bij ons gedreven en gezellige team voor jouw studentenstage.

Wat ga je doen? 

Jouw stage bij ons is geen dag hetzelfde. Geen klant is hetzelfde. Geen gebeurtenis is hetzelfde. Maar onze dienstverlening is wel altijd hetzelfde. We werken aandachtig voor onze klanten, zijn aansprekend en bereikbaar en nadrukkelijk aanwezig als betrouwbare gesprekspartner. Die aanpak ervaar je bij ons tijdens jouw stage die 6 weken duurt (5 of 4 dagen per week). Je maakt daarin kennis met alle facetten van de advocatuur en je werkt voor alle secties. Je gaat met onze advocaten mee naar zittingen en besprekingen, je schrijft adviezen en brieven en je stelt stukken en contracten op. Ook ben je actief onderdeel van ons team door deelname aan kantooruitjes, borrels en lezingen.

Wie ben jij?

  • Je bent een echte aanpakker, ondernemend en een gezellige collega
  • Je bent ambitieus en leergierig en gaat altijd voor het beste resultaat
  • Je bent student Rechten en hebt je bachelorfase (bijna) afgerond

Wat bieden we jou?

  • Een geweldige ervaring en veel leermomenten bij een van de toonaangevende advocatenkantoren van Zuidwest Nederland
  • En dat is natuurlijk een mooie vermelding op je cv
  • Een stagevergoeding van 400 euro bruto per maand en een prima reiskostenvergoeding
  • Een team vol leuke, spontane en betrokken collega’s

Vele studenten gingen je al voor, waaronder Isabeau. Lees hier haar ervaring!

Lees de ervaring van Isabeau

Nu al zin in de stage?

Bij onze ervaar je hoe het is om deel uit te maken van een team van specialisten dat in fijne en open sfeer met elkaar samenwerkt. Vragen? Bel of mail met onze HR-adviseur via 076-5022080 of hr@ak-advocaten.eu. Direct solliciteren? Mail je motivatie en cv naar hr@ak-advocaten.eu.

''Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!''

Over AK Advocaten

AK Advocaten bestaat 40 jaar en staat particulieren, ondernemers en ontwikkelaars bij op het gebied van letselschaderecht, vastgoedrecht, ondernemings- en arbeidsrecht, familierecht, (milieu- en verkeers-)strafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving.

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.

Interview met Peter en Jeroen over congres AK

''Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.''

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over een studentstage neem je contact op met onze HR-adviseur. Direct solliciteren kan ook. Stuur dan je motivatie, cv, en cijferlijsten aan hr@ak-advocaten.eu.

Ik ga solliciteren

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.