Vacature advocaat bestuurs- en omgevingsrecht - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Vacature advocaat bestuurs- en omgevingsrecht

Rechtsgebieden Asselbergs & Klinkhamer advocaten

Wij zijn op zoek naar een (aankomend) specialist op het terrein van het bestuurs- en omgevingsrecht die beschikt over een ondernemende en commerciële mentaliteit. Binnen de sectie is plaats voor een derdejaars stagiaire/ beginnend medewerker, maar ook voor een gevorderde medewerker kan een plaats gecreëerd worden. Wegens het vertrek van een medewerker is er praktijk aanwezig om direct een vliegende start te maken.

Jouw werkomgeving

De sectie Vastgoed bestaat uit 8 advocaten, 2 juristen en 1 adviseur. Samen staan zij ontwikkelaars, bouwondernemingen en woonstichtingen bij. De advocaten zijn gespecialiseerd in project- en gebiedsontwikkeling, omgevingsrecht, aanbestedingsrecht, huurrecht en het civiel bouwrecht. Het team van vastgoedspecialisten is hecht en werkt nauw samen. Samen geven zij de (uitbreiding van de) vastgoedpraktijk vorm.

Asselbergs & Klinkhamer heeft een proces- en adviespraktijk. Je beschikt tevens over de kwaliteiten om een stevig eigen netwerk te creëren en weet daaruit op jouw vakgebied - maar ook op de rechtsgebieden van collega’s – een substantiële omzet te genereren.

Je kiest er bewust voor om juist bij Asselbergs & Klinkhamer jouw praktijk uit te breiden en voort te zetten. Het werken bij een middelgroot sterk regionaal advocatenkantoor, als Asselbergs & Klinkhamer is, geeft jou die inspirerende omgeving om te blijven excelleren en de praktijk verder uit te bouwen.

Als echte teamplayer bouw je mee aan de uitbouw van het kantoor. Niet in de laatste plaats geldt dat je een plezierige kantoorgenoot bent, want Asselbergs & Klinkhamer hecht grote waarde aan de sfeer binnen het kantoor.

Wie zoeken wij?

De ideale kandidaat is een netwerker, is commercieel ingesteld en (steeds meer) in staat om met een sterk (eigen) netwerk nieuwe business te genereren. Hij/zij heeft reeds aangetoond vertrouwen bij opdrachtgevers op te kunnen bouwen. Een dienstverlenende instelling én een hoog energieniveau zijn noodzakelijk, evenals integriteit, gewetensvol handelen en respect voor eenieder in de organisatie. Hij/zij is leergierig, ziet en benut commerciële kansen en is altijd op zoek naar samenwerking en het leveren van topkwaliteit. Verder beschik je als kandidaat over:

  • relevante ervaring op het gebied van het bestuurs- en omgevingsrecht;
  • ondernemerskwaliteiten om Asselbergs & Klinkhamer collegiaal verder uit te bouwen;
  • de tijd en energie om ook buiten de reguliere werktijden netwerkbijeenkomsten bij te wonen en Asselbergs & Klinkhamer verder onder de commerciële aandacht te brengen;
  • affiniteit met het midden- en klein bedrijf;
  • juridische scherpzinnigheid;
  • zeer goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;
  • een evenwichtige integere persoonlijkheid die door inzet, houding, gedrag en deskundigheid een hoge klanttevredenheid weet te bereiken;
  • een teamplayer mentaliteit waardoor het plezierig samenwerken is;
  • ondernemerschap.

Wat hebben we jou te bieden?

De functie is, afhankelijk van de wensen van de te benoemen kandidaat, full- of parttime in te vullen. Bij parttime moet gedacht worden aan minimaal 80%. De arbeidsvoorwaarden zijn in belangrijke mate afhankelijk van de ervaring die de kandidaat meeneemt en marktconform. Het salaris wordt afgestemd op jouw achtergrond en ervaring. Daarnaast krijg je de ruimte je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. 

Meer informatie of direct solliciteren?

De werving en selectie wordt verzorgd door Terra Legal Search. Voor meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monique Vlek, search consultant, via 06-57903557 en terra@terrasearch.nl (bereikbaar: maandag, dinsdag, donderdag tussen 08.30 – 17.00 uur en vrijdag van 10:00 tot 16:30 uur).

Meer informatie betreffende de vacature en sollicitatieprocedure vind je ook op de website van Terra Legal.

Over Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten levert hoogwaardige juridische diensten in ondernemingsrecht, letselschaderecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, familierecht, (milieu- en verkeers)strafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur en hebben een reputatie opgebouwd als één van de meest voortvarende én vooruitstrevende advocatenkantoren in de regio Breda. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben. 

Wij zijn Aandachtig 

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving. 

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede. 

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.