Vacature advocaat-medewerker Letselschade

Vacature advocaat-medewerker Letselschade

Van welke sectie ga jij deel uitmaken?

De sectie Letselschade bestaat uit 14 specialisten: 9 advocaten, 5 juridisch medewerkers en 5 secretaresses. De sectie behartigt de belangen van personen, die in Nederland of in het buitenland slachtoffer geworden zijn. De ervaring waarmee zij deze personen bijstaan is groot. Dag in dag uit behandelen zij de lichamelijke en psychische gevolgen van ongelukken, medische fouten, hondenbeten, val van een paard, mishandelingen en alle andere incidenten die letsel kunnen veroorzaken. De sectie scoort maximaal op het gebied van klanttevredenheid. 

Wie zoeken wij?

Vanwege groei van de praktijk zijn wij op zoek naar (beginnend) medewerker Letselschade. Je:

  • Bent een specialist in het Aansprakelijkheids- en/of Verzekeringsrecht, of hebt de ambitie dat te worden;
  • Wilt je positioneren als een specialist op het gebied van Letselschade;
  • Vindt het leuk om mee te denken op het gebied van PR & acquisitie;
  • Bent proactief, doortastend en pragmatisch;
  • Stelt de klant centraal;
  • Beschikt over een hands-on mentaliteit en
  • Bent een flexibele en betrokken collega.

Wat hebben we jou te bieden?

Je gaat deel uitmaken van een hecht team van specialisten. Uiteraard krijg je binnen een kantoor van specialisten alle ruimte je (verder) te specialiseren en te ontwikkelen. Vitaliteit van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Daar sturen wij actief op. Een goede balans tussen werk en privé is daar onderdeel van.

Het salaris zal worden afgestemd op jouw achtergrond en ervaring.

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Loesje Klaasen-Frankfort (manager Business Development & Bedrijfsvoering; tel. 06-51710233). Direct solliciteren kan ook. Stuur dan je motivatie, c.v., en cijferlijsten aan Loesje via lk@ak-advocaten.eu.

Over Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten levert hoogwaardige juridische diensten in ondernemingsrecht, letselschaderecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, familierecht, (milieu- en verkeers)strafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur en hebben in 35 jaar tijd een reputatie opgebouwd als één van de meest voortvarende én vooruitstrevende advocatenkantoren in de regio Breda. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving.

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.