Vacature advocaat-medewerker Ondernemingsrecht met partnerambitie - Asselbergs & Klinkhamer advocaten

Van welke sectie ga jij deel uitmaken?

De sectie Ondernemingsrecht bestaat uit 5 specialisten: 4 advocaten, 1 faillissementsmedewerker en 2 secretaresses. De sectie wordt zowel door ondernemingen als privépersonen ingeschakeld vanwege haar specialistische kennis. Zij staat hen graag bij op het gebied van onder andere:

Wie zoeken wij?

Een ervaren advocaat (minimaal zes jaar ervaring) die al een eigen klantenkring heeft opgebouwd en deze samen met de specialisten van A&K verder wil uitbouwen en vormgeven.

Jij:

 • Bent toe aan een overstap naar een ambitieus, ondernemend en informeel advocatenkantoor in West-Brabant.
 • Hebt een heldere visie en weet wat ondernemers willen van een zakelijke dienstverlener. Je stelt de klant centraal!
 • Hebt de drive om de sectie Ondernemingsrecht en kantoor in de regio de komende jaren verder uit wil bouwen.
 • Haalt voldoening uit coachend leidinggeven aan medewerkers.
 • Pakt graag een (pro)actieve rol daar waar het PR & acquisitie betreft. Samen met de sectie maak je plannen en voer je deze uit. Je bewaakt de follow up nauwgezet.
 • Bent proactief, doortastend en pragmatisch.
 • Bent een flexibele en betrokken collega. Je kunt je vinden in de drie kenwaarden (Aandachtig, Aansprekend en Aanwezig) van A&K. 

Wat hebben we jou te bieden?

 • Goede arbeidsvoorwaarden met zicht op doorgroei naar een partnerpositie.
 • Je gaat deel uitmaken van een hecht team van specialisten.
 • Uiteraard krijg je binnen een kantoor van specialisten alle ruimte je verder te ontwikkelen.
 • Vitaliteit van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Daar sturen wij actief op. Een goede balans tussen werk en privé is daar onderdeel van.
 • Het salaris wordt afgestemd op jouw achtergrond en ervaring.

Meer informatie of direct solliciteren?

Terra Legal Search verzorgt de werving- en selectie voor deze vacature. Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met hen. Direct solliciteren kan ook via deze pagina van Terra Legal Search.

Over Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten levert hoogwaardige juridische diensten in ondernemingsrecht, letselschaderecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, familierecht, (milieu- en verkeers)strafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur en hebben in 35 jaar tijd een reputatie opgebouwd als één van de meest voortvarende én vooruitstrevende advocatenkantoren in de regio Breda. Een sterk kantoor dat wordt gedragen door een team van sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving.

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.