Vacature advocaat-stagiaire Letselschade - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

 

Vacature advocaat-stagiaire Letselschade

Wil jij je specialiseren in letselschade? En je zo inzetten voor mensen die letsel hebben? Stap binnen bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten. Onze sectie Letselschade is toonaangevend marktleider in de regio. Steun jij onze 23 specialisten in het bijstaan van slachtoffers? Kom bij ons team als advocaat-stagiaire Letselschade.

Wat ga je doen?

Het zal je maar gebeuren. Een ongeluk, medische fout, hondenbeet, val van een paard of iets anders waardoor je letsel hebt. Dan wil je iemand die jouw belangen het beste behartigt. Dat doen we als team bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten. Ons werk is geen dag hetzelfde. Geen klant is hetzelfde. Geen gebeurtenis is hetzelfde. Maar onze dienstverlening is wel altijd hetzelfde. We werken aandachtig voor onze klanten, zijn aansprekend en bereikbaar en nadrukkelijk aanwezig als betrouwbare gesprekspartner. Jouw functie past daar naadloos bij. Je verleent hoogwaardige juridische diensten in begrijpelijke taal met een maximale betrokkenheid bij de klant. Als gedreven en enthousiast onderdeel van ons (groeiende) team met 23 specialisten: 12 advocaten, 5 experts letselschade en 6 secretaresses.

Wie ben jij?

 • Je bent (bijna) afgestudeerd en wil je specialiseren in letselschade
 • Net als wij streef jij altijd naar klanttevredenheid
 • Je bent een echte aanpakker, ondernemend en een gezellige collega
 • Je bent ambitieus en leergierig en gaat altijd voor het beste resultaat
 • Natuurlijk ben je proactief, doortastend en pragmatisch

Wat bieden we jou?

 • Een bruto maandsalaris vanaf € 2.800,–, afgestemd op jouw ervaring
 • Alle ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen
 • Een prima reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • De ruimte om deels en in overleg thuis te werken, met thuiswerkvergoeding
 • Een iPhone en Surface Pro
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en 3 atv-dagen
 • Leuke, spontane en betrokken collega’s
 • Alle kansen om te werken aan je vitaliteit. Daar sturen we actief op want als je fit bent, ben je gelukkiger. Iedere week vers fruit op kantoor én een goede balans tussen werk en privé horen daarbij!

Verloop van de sollicitatieprocedure

We laten je snel weten of we je uitnodigen voor een (kennismakings)gesprek. Klikt het? Dan volgt een tweede gesprek. Ook loop je eventueel een paar uur mee, zodat je inzicht krijgt in de werkzaamheden en met wie je gaat samenwerken. Nog steeds een klik? Dan gaan we graag met jou samenwerken!

Meer informatie of direct solliciteren?

Vragen? Bel of mail met onze HR-adviseur Loes van der Donk via 076-5022080 of hr@ak-advocaten.eu. Direct solliciteren? Mail je motivatie en cv naar Loes via hr@ak-advocaten.eu.

Solliciteer direct!

Over Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten bestaat 40 jaar en staat particulieren, ondernemers en ontwikkelaars bij op het gebied van letselschaderecht, vastgoedrecht, ondernemings- en arbeidsrecht, familierecht, (milieu- en verkeers)strafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving.

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Ik ga solliciteren!