Asselbergs-Klinkhamer
Juridisch advies nodig? Maak een afspraak

Vacature advocaat-stagiaire Letselschade

Van welke sectie ga jij deel uitmaken?

De sectie Letselschade bestaat uit 8 advocaten, 3 juridisch medewerkers en 4 secretaresses. De sectie behartigt de belangen van personen, die in Nederland of in het buitenland slachtoffer geworden zijn. De ervaring waarmee zij deze personen bijstaan is groot. Dag in dag uit behandelen zij de lichamelijke en psychische gevolgen van ongelukken, medische fouten, hondenbeten, val van een paard, mishandelingen en alle andere incidenten die letsel kunnen veroorzaken. De sectie scoort maximaal op het gebied van klanttevredenheid.

Wie zoeken wij?

Vanwege groei van de praktijk zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiaire Letselschade. Je:

  • Bent afgestudeerd in bij voorkeur het Aansprakelijkheids- en/of Verzekeringsrecht;
  • Hebt een studentstage gelopen in de advocatuur;
  • Wilt je positioneren als een specialist op het gebied van Letselschade;
  • Vindt het leuk om mee te denken op het gebied van acquisitie;
  • Bent proactief, doortastend en pragmatisch;
  • Stelt de klant centraal;
  • Beschikt over een hands-on mentaliteit en
  • Bent flexibel.

Wat hebben we jou te bieden?

Je gaat deel uitmaken van een hecht team van specialisten op het gebied van Letselschade. Ben je net afgestudeerd en heb je nog geen ervaring als advocaat, dan bieden wij je in eerste instantie een contract aan als juridisch medewerker voor de duur van 6 maanden. Bij gebleken geschiktheid wordt dit contract omgezet in een contract voor de functie van advocaat-stagiaire.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die een fulltime dienstverband ambieert.

Je krijgt alle ruimte je verder te specialiseren en te ontwikkelen.

Het salaris zal worden afgestemd op jouw achtergrond en ervaring.

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Loesje Klaasen-Frankfort (manager Business Development & Bedrijfsvoering; tel. 06-51710233). Direct solliciteren kan ook. Stuur dan je motivatie, c.v., en cijferlijsten aan Loesje via lk@ak-advocaten.eu.

Over Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten levert hoogwaardige juridische diensten in ondernemingsrecht, letselschaderecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, familierecht, (milieu- en verkeers)strafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur en hebben in 35 jaar tijd een reputatie opgebouwd als één van de meest voortvarende én vooruitstrevende advocatenkantoren in de regio Breda. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen we wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving.

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.