Vacature Faillissementsmedewerker - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Vacature Faillissementsmedewerker

Afwisselend en uitdagend. Minutieuze voorbereidingen, zoeken naar de beste oplossingen, inleven, voet bij stuk houden. De afwikkeling van faillissementen is zeer uitdagend en afwisselend. Bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten doen we dat zoals we alles doen. We werken aandachtig voor onze klanten, zijn aansprekend en bereikbaar en nadrukkelijk aanwezig als betrouwbare gesprekspartner. Heb jij het talent om daaraan bij te dragen? Word de rechterhand van onze curator Erik van Loon als Faillissementsmedewerker.

Wat ga je doen?

Samen met onze andere faillissementsmedewerker Ilona van den Heuvel ondersteun jij onze curator Erik van Loon. Je bent daarbij de vaste contactpersoon voor de betrokkenen bij een faillissement. En verantwoordelijk voor de correspondentie met onder meer de debiteuren en crediteuren. Je verifieert ook vorderingen en houdt de debiteuren- en crediteurenlijsten bij. Je bent thuis in het beheren van de boedelrekening, de afhandeling van de betalingen en het opstellen van het financiële verslag. Daarnaast stel je zelfstandig de salarisbeschikkingen op en vraag je deze aan. Het verzorgen van de btw-aangiftes en het voorbereiden en uitbrengen van de openbare faillissementsverslagen, horen ook bij jouw werk.

Wie ben jij?

 • Je bent proactief, doortastend en pragmatisch
 • Je bent een aanpakker
 • En een betrokken collega met een goed gevoel voor humor
 • Je hebt al enige ervaring als faillissementsmedewerker en bent toe aan een nieuwe uitdaging
 • Je wil je ontwikkelen tot expert op het gebied van faillissementsrecht
 • Excel kent voor jou geen geheimen en je maakt je systemen makkelijk eigen

Wat bieden we jou?

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.548 en € 5.000, afgestemd op jouw ervaring
 • Een iPhone en Surface Pro
 • Alle ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen
 • Een goede reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • De ruimte om deels en in overleg thuis te werken, met thuiswerkvergoeding
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en 3 atv-dagen
 • Leuke, spontane en betrokken collega’s
 • Alle kansen om te werken aan je vitaliteit. Daar sturen we actief op want als je fit bent, ben je gelukkiger. Iedere week vers fruit op kantoor én een goede balans tussen werk en privé horen daarbij

Verloop van de sollicitatieprocedure

We laten je snel weten of we je uitnodigen voor een (kennismakings)gesprek. Klikt het? Dan volgt een tweede gesprek en maak je kennis met directe collega’s. Ook loop je een paar uur mee, zodat je inzicht krijgt in de werkzaamheden en met wie je gaat samenwerken. Nog steeds een klik? Dan doen we je graag een passend aanbod!

Meer informatie of direct solliciteren?

Vragen? Bel of mail met onze HR-adviseur Loes van der Donk via 076-5022080 of hr@ak-advocaten.eu. Direct solliciteren? Mail je motivatie en cv naar Loes via hr@ak-advocaten.eu.

Solliciteer direct!

Over Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten bestaat 40 jaar en staat particulieren, ondernemers en ontwikkelaars bij op het gebied van letselschaderecht, vastgoedrecht, ondernemings- en arbeidsrecht, familierecht, (milieu- en verkeers)strafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving.

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Ik ga solliciteren!