Vacature gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend advocaat-medewerker Familierecht - Asselbergs & Klinkhamer advocaten

Van welke sectie ga jij deel uitmaken?

De advocaten van de sectie Familierecht houden zich dagelijks bezig met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van Familierecht, waarbij zij zowel de rol van advocaat als mediator kunnen vervullen.

Wie zoeken wij?

Vanwege het vertrek van een advocaat-medewerker zijn wij op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiaire/ beginnend advocaat-medewerker Familierecht. Jij:

  • Bent thuis en afgestudeerd in het Familierecht;
  • Wilt je specialiseren in Erfrecht;
  • Wilt je positioneren als een specialist op het gebied van Familierecht;
  • Vindt het leuk je actief met PR & acquisitie bezig te houden;
  • Bent proactief, doortastend en pragmatisch;
  • Stelt de klant centraal;
  • Beschikt over een hands-on mentaliteit;
  • Bent een flexibele en betrokken collega.

Wat hebben we jou te bieden?

Je gaat deel uitmaken van een hecht team van specialisten. Uiteraard krijg je binnen een kantoor van specialisten alle ruimte je (verder) te specialiseren en te ontwikkelen. Vitaliteit van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Daar sturen wij actief op. Een goede balans tussen werk en privé is daar onderdeel van. Het salaris zal worden afgestemd op jouw achtergrond en ervaring.

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Loesje Frankfort (manager Business Development & Bedrijfsvoering; tel. 06-51710233) of Anoeska van Ginderen. Direct solliciteren kan ook. Stuur dan je motivatie, c.v., en cijferlijsten aan Loesje via lk@ak-advocaten.eu.

Over Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten levert hoogwaardige juridische diensten in ondernemingsrecht, letselschaderecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, familierecht, (milieu- en verkeers)strafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur en hebben in 35 jaar tijd een reputatie opgebouwd als één van de meest voortvarende én vooruitstrevende advocatenkantoren in de regio Breda. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van 50 sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving.

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.