Vacature juridisch secretaresse Letselschade - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Wij zijn op zoek een juridisch secretaresse die ons team komt versterken gedurende 4 à 5 dagen per week.

Van welke sectie ga jij deel uitmaken?

De sectie Letselschade bestaat uit 12 advocaten, 4 juristen en 6 secretaresses. De sectie behartigt de belangen van personen, die in Nederland of in het buitenland slachtoffer geworden zijn en scoort maximaal op het gebied van klanttevredenheid. 

Jouw werkzaamheden

Je ondersteunt de advocaten en juristen van de sectie Letselschade bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je beheert hun agenda's, verzorgt correspondentie, verzorgt voorbereidende werkzaamheden in dossiers, handelt telefoon- en mailverkeer af en verzorgt de follow-up. Je zorgt voor overzicht in de praktijk.

Wie zoeken wij?

  • Klanttevredenheid staat bij jou voorop. Je beschikt over een hands-on mentaliteit en bent flexibel. Voor kantoor ben jij een visitekaartje.
  • Waar nodig (bijvoorbeeld bij drukte, vakantie of ziekte) val je in voor je collega’s van de andere secties.
  • Je bent proactief, doortastend en pragmatisch. Je beschikt over uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands.
  • Bij voorkeur heb je ervaring met juridisch secretariële werkzaamheden.
  • Daarnaast heb je een typdiploma en ben je gewend om je bepaalde systemen snel eigen te maken.
  • Goede kennis van de office applicaties (Word, Excel en PowerPoint) is een must.

Wat hebben we jou te bieden?

Het salaris wordt afgestemd op jouw achtergrond en ervaring. Daarnaast krijg je de ruimte je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Loes van der Donk (HR-adviseur, 076-5022080). Direct solliciteren kan ook. Stuur dan je motivatie en c.v. aan Loes via HR@ak-advocaten.eu.

Over Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten levert hoogwaardige juridische diensten in ondernemingsrecht, letselschaderecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, familierecht, (milieu- en verkeers)strafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur en hebben in 40 jaar tijd een reputatie opgebouwd als één van de meest voortvarende én vooruitstrevende advocatenkantoren in de regio Breda. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wij wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving.

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.