Vacature juridisch secretaresse Vastgoed en Ondernemingsrecht

Wij zijn op zoek een juridisch secretaresse die ons team komt versterken voor 4 of 5 dagen per week.

Van welke secties ga jij deel uitmaken?

De sectie Vastgoed staat ontwikkelaars, bouwondernemingen en woonstichtingen bij. De advocaten zijn gespecialiseerd in project- en gebiedsontwikkeling, omgevingsrecht, aanbestedingsrecht, huurrecht en het civiel bouwrecht.

De sectie Ondernemingsrecht staat met name ondernemers (van MKB tot beursgenoteerd) bij. De advocaten zijn specialisten in (internationale) handelsrecht, het vennootschapsrecht, het civiele procesrecht en het arbeidsrecht.

Binnen de secties wordt, in informele en dynamische werksfeer, hard gewerkt in een hecht team met veel ruimte voor zelfstandigheid.

Jouw werkzaamheden

Je ondersteunt de advocaten en juridisch medewerkers van de secties bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je beheert hun agenda’s, verzorgt correspondentie, verzorgt voorbereidende werkzaamheden in dossiers, handelt telefoon- en mailverkeer af en verzorgt de follow-up. Je zorgt voor overzicht in de praktijk.

Wie zoeken wij?

  • Klanttevredenheid staat bij jou voorop.
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en bent flexibel.
  • Voor kantoor ben jij een visitekaartje.
  • Waar nodig (bijvoorbeeld bij drukte, vakantie of ziekte) val je in voor je collega’s van de andere secties.
  • Je bent proactief, doortastend en pragmatisch.
  • Je beschikt over uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands.
  • Ook heb je ervaring met juridisch secretariële werkzaamheden.
  • Uiteraard heb je een typdiploma en goede kennis van de Office pakketten.

Wat hebben we jou te bieden?

Het salaris wordt afgestemd op jouw achtergrond en ervaring. Daarnaast krijg je de ruimte je verder te specialiseren en te ontwikkelen.

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Loesje Klaasen-Frankfort (manager Business Development & Bedrijfsvoering; tel. 06-51710233). Direct solliciteren kan ook. Stuur dan je motivatie, c.v., en cijferlijsten aan Loesje via lk@ak-advocaten.eu.

Over Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten levert hoogwaardige juridische diensten in ondernemingsrecht, letselschaderecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, familierecht, (milieu- en verkeers)strafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur en hebben in 35 jaar tijd een reputatie opgebouwd als één van de meest voortvarende én vooruitstrevende advocatenkantoren in de regio Breda. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving.

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.