Vacature juridisch secretaresse

Heb jij aan een half woord genoeg? Zie jij uitdaging in het reilen en zeilen van verschillende secties en het ontzorgen van het Dagelijks Bestuur (DB)? Dan is dit de baan voor jou! Dimitri Kochx (advocaat, partner en lid DB), Theo Quaijtaal (kantoordirecteur en lid DB) en Yannick Willems (advocaat vastgoed- en ondernemingsrecht) zijn op zoek naar een juridisch secretaresse die het team komt versterken voor 5 dagen per week (fulltime).

Solliciteer direct!

Wat zoeken Dimitri, Yannick en Theo?

Je schakelt snel tussen werkzaamheden. Je bent proactief, gedreven en gaat altijd voor het beste resultaat. Je werkt gestructureerd en kunt goed plannen en organiseren, zo worden zaken in goede banen geleid. Je denkt mee over verbeteringen, hierbij durf je buiten de kaders te denken. Weloverwogen, maar ook met lef om iets te proberen. Je loopt makkelijk binnen om zaken te bespreken, zo lossen we het samen snel op!

Wat zoekt en biedt het team?

Je wordt deel van een team van 11 advocaten, 2 juristen en 2 secretaresses. Je bent een spin in het web. Je ondersteunt de advocaten maar ook het Dagelijks Bestuur (DB) door secretarieel-administratieve taken te beheren en op te volgen. Hierbij kun je denken aan het beheren van de agenda’s, het verzorgen van correspondentie, voorbereidende werkzaamheden in dossiers en bewaken van termijnen. Je zorgt dus voor overzicht in de praktijk. Dit doe je met veel passie en plezier. Zo ook het onderhouden van contact met klanten. Onze klanten zijn met name projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties, zorginstellingen, architecten en constructeurs.

Wat zoekt en biedt het kantoor?

Wij zijn informeel en open. Je krijgt bij ons veel autonomie en vergeleken met een groot kantoor ben je bij ons snel in de lead. We werken talent gedreven. Dus van het begin af aan zijn we geïnteresseerd in wat jij wil en kan. We zetten je daarop in -zoveel mogelijk althans. We maken elk jaar een groeipad met je waarin professionele en persoonlijke ontwikkeling samenkomen. Ontwikkelen doe je ook in het team in inspirerende leersessies. We belonen goed maar geld is niet het belangrijkste dat ons drijft. Dat is de mens. Wie ben jij, hoe wil je je ontwikkelen? Wat draag jij bij aan het team, hoe kunnen de collega’s je helpen? Hoe help je de klant, welk verschil kun je maken? Hoe helpen we zo met z’n allen de maatschappij wat rechtvaardiger te worden?

Hoe ziet de procedure eruit?

Laat in je sollicitatie zien wie je bent. Dat mag per video maar in ieder geval ook graag met een brief. Deze brief mag je mailen naar ag@ak-advocaten.eu. De meest aansprekende kandidaten krijgen een gesprek met Arpine Grigorian (HR-adviseur) en Dimitri Kochx (partner en lid DB). Een tweede onderdeel van het proces is een persoonlijk talentgesprek waarin we je talent-in-1-woord helpen vinden en gelijk even doorpraten welke facetten van het werk daar het best bij passen.

Ik wil solliciteren

Onze drie kernwaarden die allemaal beginnen met een A, onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Over AK Advocaten

AK Advocaten bestaat meer dan 40 jaar en staat particulieren, ondernemers en ontwikkelaars bij op het gebied van letselschaderecht, vastgoedrecht, ondernemings- en arbeidsrecht, familierecht, (milieu- en verkeers)strafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

 Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving. 

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren