Vacature receptioniste/datasteward

Rechtsgebieden Asselbergs & Klinkhamer advocaten

Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk.

Wij zijn op zoek naar een receptioniste/datasteward voor 2 à 3 dagen per week. Iemand die bereid is in ieder geval op woensdag en vrijdag te werken.

Jouw werkzaamheden

Een receptioniste/datasteward bij A&K is verantwoordelijk voor het adequaat ontvangen, opvangen en verwijzen van klanten, leveranciers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de juistheid, volledigheid, integriteit en kwaliteit van de (relatie)gegevens. Je bent daarnaast flexibel ingesteld, een duizendpoot en bereid ten tijde van drukte in te springen als secretaresse of evenementencoördinator.

Wie zoeken wij?

  • Klanttevredenheid staat bij jou voorop.
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit, bent flexibel en een betrokken collega. Voor kantoor ben jij een visitekaartje.
  • Waar nodig (bijvoorbeeld bij drukte, vakantie of ziekte) val je in voor je collega’s.
  • Je bent proactief, doortastend en pragmatisch.
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands.
  • Je hebt al de nodige ervaring met juridisch secretariële werkzaamheden en je kennis van het office pakket is goed.
  • Systemen maak je je moeiteloos eigen en uiteraard beschik je over een typdiploma.

Wat hebben we jou te bieden?

Het salaris wordt afgestemd op jouw achtergrond en ervaring. Daarnaast krijg je de ruimte je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

Meer informatie of direct solliciteren?

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Loesje Klaasen-Frankfort (manager Business Development & Bedrijfsvoering; tel. 06-51710233). Direct solliciteren kan ook. Stuur dan je motivatie en c.v. aan Loesje via lk@ak-advocaten.eu.

Verloop van de sollicitatieprocedure

Reageren op deze vacature kan tot en met maandag 16 maart. In week 12 wordt een briefselectie gemaakt en uiterlijk 23 maart zullen wij je berichten of je wordt uitgenodigd voor een eerste (kennismakings)gesprek.

Wij streven er naar de procedure uiterlijk 10 april af te ronden.

Over Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten levert hoogwaardige juridische diensten in ondernemingsrecht, letselschaderecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, familierecht, (milieu- en verkeers)strafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur en hebben een reputatie opgebouwd als één van de meest voortvarende én vooruitstrevende advocatenkantoren in de regio Breda. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving.

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.