Vacature werkstudent letselschade - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Wij zoeken jong talent!

Ben jij op zoek naar een bijbaan naast je studie? En wil jij bouwen aan een goed cv? Jezelf ontwikkelen bij een toonaangevend kantoor op het gebied van Letselschade? Je inzetten voor mensen die letsel hebben door toedoen van een ander? Stap binnen bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten. Onze sectie Letselschade is landelijk actief. Wil jij deel uitmaken van ons team van 23 specialisten? Ga dan aan de slag als Werkstudent Letselschade

Wat ga je doen?

Jouw werk bij ons is geen dag hetzelfde. Geen klant is hetzelfde. Geen gebeurtenis is hetzelfde. Maar onze dienstverlening is wel altijd hetzelfde. We werken aandachtig voor onze klanten, zijn aansprekend en bereikbaar en nadrukkelijk aanwezig als betrouwbare gesprekspartner. Die aanpak leer je bij ons in de praktijk. Je ondersteunt onze advocaten en experts bij hun dagelijkse werkzaamheden. Ook ben je actief onderdeel van ons team door deelname aan kantooruitjes, borrels en lezingen.

Wie ben jij?

  • Je bent een echte aanpakker, ondernemend en een gezellige collega
  • Je bent ambitieus en leergierig en gaat altijd voor het beste resultaat
  • Je studeert Rechten
  • Je woont in de regio
  • Je werkt graag meer uren in de vakantieperiodes en bent tijdens het studiejaar flexibel inzetbaar

Wat bieden we jou?

  • Een geweldige ervaring en veel leermomenten bij een van de toonaangevend kantoor op het gebied van Letselschade
  • En dat is natuurlijk een mooie vermelding op je cv
  • Een salaris van 15 euro bruto per uur en een prima reiskostenvergoeding
  • Leuke, spontane en betrokken collega’s
  • Iedere week vers fruit op kantoor.

Verloop van de sollicitatieprocedure

We laten je snel weten of we je uitnodigen voor een (kennismakings)gesprek. Klikt het? Dan volgt een tweede gesprek en maak je kennis met directe collega’s. Ook loop je een paar uur mee, zodat je inzicht krijgt in de werkzaamheden en met wie je gaat samenwerken. Nog steeds een klik? Dan gaan we graag met jou samenwerken!

Meer informatie of direct solliciteren?

Vragen? Bel of mail met onze HR-adviseur Loes van der Donk via 076-5022080 of hr@ak-advocaten.eu. Direct solliciteren? Mail je motivatie en cv naar Loes via hr@ak-advocaten.eu.

Solliciteer direct!

Over Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten bestaat 40 jaar en staat particulieren, ondernemers en ontwikkelaars bij op het gebied van letselschaderecht, vastgoedrecht, ondernemings- en arbeidsrecht, familierecht, (milieu- en verkeers-)strafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving.

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Ik ga solliciteren!