Werkstudent 

Heb je tijd over naast je studie? Ben je beschikbaar voor circa 2 à 3 dagen per week? En vind je het ook nog leuk om het juridische en technische (IT) met elkaar te combineren? Kom ons dan ondersteunen met het optimaliseren van een tof systeem!

Wat ga je doen? 

Binnen AK Advocaten maken we gebruik van Docbldr om standaard modellen te automatiseren. Jij gaat ons hierbij ondersteunen door jouw juridische en technische kennis in te zetten om het systeem op te schonen, te optimaliseren en te vullen met nieuwe basisdocumenten. Je kunt hierbij onder andere denken aan standaard juridische brieven en modelovereenkomsten.

De software van Docbldr zorgt er uiteindelijk voor dat alle machtigingen in dezelfde opmaak verschijnen. In een paar minuten doorlopen advocaten en/of secretaresses de vragen en krijgen vervolgens de machtiging die zij nodig hebben. Dit scheelt veel tijd en zorgt voor een uniforme uitstraling. Zo kunnen we, mede door jouw hulp, nog meer waarde toevoegen aan onze interne processen.

Er zijn al een aantal collega’s binnen AK Advocaten aan de slag gegaan met Docbldr. Er is genoeg ruimte om te sparren en kennis te delen.

Wie ben jij?

  • Je bent proactief en houdt van aanpakken;
  • Je kan goed zelfstandig werken;
  • Je werkt accuraat en zorgvuldig;
  • Je volgt een opleiding op bachelor of WO niveau.

Wat bieden we jou?

  • Een geweldige ervaring en veel leermomenten;
  • Flexibele werktijden waarbij thuiswerken mogelijk is;
  • Een prima salaris en reiskostenvergoeding;
  • Een team vol leuke, spontane en betrokken collega’s!

Interview met Peter en Jeroen over congres AK

''Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.''

Verloop van de sollicitatieprocedure

We laten je snel weten of we je uitnodigen voor een (kennismakings)gesprek. Klikt het? Dan volgt er (eventueel) een tweede gesprek. Nog steeds een klik? Dan gaan we graag met jou samenwerken!

Meer informatie of direct solliciteren? 

Vragen? Bel of mail met onze HR Business Partner Arpine Grigorian via 06-57178441 of ag@ak-advocaten.eu. Direct solliciteren? Mail je motivatie en cv naar Arpine via ag@ak-advocaten.eu

Over AK Advocaten

AK Advocaten bestaat al meer dan 40 jaar en staat particulieren, ondernemers en ontwikkelaars bij op het gebied van letselschaderecht, vastgoedrecht, ondernemings- en arbeidsrecht, familierecht, (milieu- en verkeers-)strafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving.

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.