AK Advocaten Wij organiserenniet zomaar een event
AK Advocaten

AK Advocaten

Evenementen

Wij organiseren regelmatig informatieve lezingen, borrels, bijeenkomsten en evenementen op gebied van vastgoed-, letselschade-, ondernemings- of arbeidsrecht. Bekijk hier de evenementenkalender en schrijf je in.

Bekijk de evenementen

Aankomende evenementen van AK Advocaten

Onze advocaten organiseren regelmatig bijeenkomsten, lezingen en andere events omtrent actuele thema’s en nieuwe ontwikkelingen binnen onze rechtsgebieden. We laten onze experts aan het woord, delen onze kennis en wisselen informatie uit met onze gasten. Bekijk hieronder de aankomende evenementen.

12 oktober: Bijeenkomst ontwikkelingen Arbeidsrecht

Tijdens deze bijeenkomst worden er aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden diverse actuele arbeidsrechtelijke problemen besproken en vanuit ieders invalshoek bekijken ze hoe deze zaken kunnen worden opgelost. Zien we jou ook op 12 oktober?

Bekijk het event

7 november: Play Your Cards Right

Wij verwelkomen je graag in het Holland Casino in Breda voor een symposium over herstructurering. Dit evenement staat volledig in het teken van de herstructurering van ondernemingen, inclusief onderwerpen als liquidatie, faillissement, pre-pack en natuurlijk het WHOA-traject.

Bekijk het event

28 november: Masterclass Zorgverzekeraars

Na een succesvolle Masterclass Zorgverzekeraars vorig jaar staat dit jaar wederom een interessante middag op de planning. Het is alweer de zesde editie. Tijdens de Masterclass zullen wij dit jaar ingaan op de actualiteiten regres. En op de zorgplicht van scholen en de rol van eigen schuld van een minderjarige.

Bekijk het event

Meer events?

Altijd op te hoogte blijven van onze (zakelijke) events? Volg ons op LinkedIn of schrijf je in voor de AK nieuwsbrief!

Inschrijven voor de nieuwsbrief