Asselbergs-Klinkhamer
Juridisch advies nodig? Maak een afspraak

Word jij onze nieuwe collega?

Vacature (beginnend) advocaat-medewerker Letselschade

Vanwege groei van de praktijk zijn wij op zoek naar een advocaat-medewerker met minimaal 4 jaar ervaring op het gebied van letsel- en personenschade. Iemand die zich verder wil specialiseren, een hands on mentaliteit heeft en in staat is om bij te dragen aan de groeiambities van kantoor. Wil jij je specialiseren en verder ontwikkelen? Ben jij een echte advocaat met een overtuigende persoonlijkheid en krijg je energie van het verder uitbouwen van de bestaande praktijk? Dan maken wij graag kennis met je.

Klik hier voor meer informatie over de functie en om te solliciteren.

Vacature advocaat-stagiaire Letselschade

Vanwege groei van de praktijk zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiaire Letselschade die bij voorkeur is afgestudeerd in het Aansprakelijkheids- en/of Verzekeringsrecht. Heb je een studentstage gelopen in de advocatuur en wil jij je positioneren als een specialist op het gebied van Letselschade? En vind je het leuk om mee te denken op het gebied van acquisitie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ook als je net afgestudeerd bent en nog geen ervaring als advocaat hebt, mag je solliceren. Dan bieden wij je in eerste instantie een contract aan als juridisch medewerker voor de duur van 6 maanden. Bij gebleken geschiktheid wordt dit contract omgezet in een contract voor de functie van advocaat-stagiaire.

Klik hier voor meer informatie over de functie en om te solliciteren.

Vacature juridisch medewerker sectie Letselschade

Vanwege groei van de praktijk zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker Letselschade die de opleiding HBO-rechten (bijna) heeft afgerond. Heb je affiniteit met het bijstaan van slachtoffers in Letselzaken en ben je proactief, doortastend en pragmatisch? Dan zijn we op zoek naar jou! Je gaat deel uitmaken van een hecht team van specialisten op het gebied van Letselschade. Wij bieden je in eerste instantie een contract aan voor de duur van 6 maanden. Je krijgt alle ruimte je verder te specialiseren en te ontwikkelen.

Klik hier voor meer informatie over de functie en om te solliciteren.

Studentstage

Wij geven rechtenstudenten gedurende het hele jaar (m.u.v. de maanden juli en augustus) de mogelijkheid om stage te lopen en ervaring op te doen in de advocatuur. De stage duurt 6 weken (5 of 4 dagen per week). Tijdens de stage maak je kennis met alle facetten van de advocatuur en verricht je werkzaamheden voor alle secties. Je gaat met onze advocaten mee naar zittingen en besprekingen. Je schrijft adviezen, brieven en stelt processtukken en contracten op. Ook maak je op actieve wijze kennis met ons kantoor door deelname aan kantooruitjes, borrels en lezingen. Door het opdoen van deze praktijkervaring weet je beter of de advocatuur ook iets voor jou is en of wij het kantoor zijn dat bij jou past.

Klik hier voor meer informatie over de stage en solliciteren naar een stageplaats.

Vacature juridisch secretaresse Letselschade

Wij zijn op zoek een juridisch secretaresse die ons team komt versterken op de dagen woensdag, donderdag en vrijdag. Je ondersteunt de advocaten en juridisch medewerkers van de sectie Letselschade bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je beheert hun agenda’s, verzorgt correspondentie, verzorgt voorbereidende werkzaamheden in dossiers, handelt telefoon- en mailverkeer af en verzorgt de follow-up. Je zorgt voor overzicht in de praktijk. Ervaring met juridisch secretariële werkzaamheden is een pre.

Klik hier voor meer informatie over de functie en om te solliciteren.

Vacature Studentstagiair(e) Marketing en Communicatie

Ben jij een derde of vierderjaars student Marketing & Communicatie en op zoek naar een passende stageplaats en / of afstudeeropdracht? Neem dan contact op met Loesje Klaasen-Frankfort (manager Business Development & Bedrijfsvoering), want Asselbergs & Klinkhamer is op zoek naar een studentstagiair(e) die mee wil denken over de positionering van ons kantoor. Als studentstagiair(e) werk je nauw samen met Loesje en de advocaten van ons kantoor. Samen doe je onder meer onderzoek naar de positionering van ons kantoor, werk je communicatie- en marketing ideeën (verder) uit en help je mee die in de praktijk vorm te geven.

Klik hier voor meer informatie over de stage en solliciteren naar een stageplaats.