AK Advocaten Wij zoeken niet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Krijg jij ook een kick als je de zaak van jouw klant wint?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Talent dat zich kan vinden in onze kernwaarden. Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je graag weten of er mogelijkheden voor jou zijn bij ons kantoor? Neem dan contact op met Arpine Grigorian. Zij informeert je graag over de mogelijkheden.

Bekijk de vacatures

(Gevorderd) advocaat-stagiaire/beginnend medewerker civiel Vastgoedrecht

Staan jouw voelsprieten altijd uit? Heb je aandacht voor jouw omgeving en de mensen om je heen? Ben je laagdrempelig en toegankelijk? En ben je ook nog eens open en eerlijk? Dan staat deze functie bij AK Advocaten jou op het lijf geschreven! We hebben een hechte club met 9 advocaten, 1 jurist en 3 secretaresses. Samen staan we ontwikkelaars, aannemers en woonstichtingen, maar ook particulieren bij.

Studentstagiaire

Wij geven rechtenstudenten gedurende het hele jaar (m.u.v. de maanden juli en augustus) de mogelijkheid om stage te lopen en ervaring op te doen in de advocatuur. De stage duurt 6 weken (5 of 4 dagen per week). Tijdens de stage maak je kennis met alle facetten van de advocatuur en verricht je werkzaamheden voor alle secties. Je gaat met onze advocaten mee naar zittingen en besprekingen. Je schrijft adviezen, brieven en stelt processtukken en contracten op. Ook maak je op actieve wijze kennis met ons kantoor door deelname aan kantooruitjes, borrels en lezingen. Door het opdoen van deze praktijkervaring weet je beter of de advocatuur ook iets voor jou is en of wij het kantoor zijn dat bij jou past.

AK Advocaten is partner van de master Aansprakelijkheid & Verzekering (EUR)


Bij AK Advocaten werken specialisten! Wij zijn altijd op zoek naar talent en ontmoeten dat talent graag al in de collegebanken. Daarom zijn we onder meer een samenwerking aangegaan met de Erasmus Universiteit en partner geworden van de master Aansprakelijkheid en Verzekering.

De master bereidt studenten voor op een hoogwaardige werkomgeving binnen het vakgebied van het aansprakelijkheids- en het verzekeringsrecht. Graag bieden wij deze specialisten in spé al tijdens hun studie de gelegenheid om te zien hoe het er in een specialistische Letselschadepraktijk aan toe gaat. Ook deelt Ferda van Benthem haar jarenlange ervaring en opgebouwde kennis graag met de studenten tijdens een college dat zij speciaal voor deze master verzorgt.