Werken bij - Asselbergs & Klinkhamer advocaten
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Wij zoeken niet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer

Krijg jij ook
een kick als je de zaak van jouw klant wint?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Talent dat zich kan vinden in onze kernwaarden. Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je graag weten of er mogelijkheden voor jou zijn bij ons kantoor? Neem dan contact op met Loesje Frankfort. Zij informeert je graag over de mogelijkheden.

Bekijk de vacatures

Juridisch secretaresse

Wij zijn op zoek een juridisch secretaresse Letselschade die ons team komt versterken gedurende 4 à 5 dagen per week. De sectie Letselschade bestaat uit 12 advocaten, 4 juristen en 6 secretaresses. De sectie behartigt de belangen van personen, die in Nederland of in het buitenland slachtoffer geworden zijn en scoort maximaal op het gebied van klanttevredenheid. Je ondersteunt de advocaten en juristen van de sectie Letselschade bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je beheert hun agenda’s, verzorgt correspondentie, verzorgt voorbereidende werkzaamheden in dossiers, handelt telefoon- en mailverkeer af en verzorgt de follow-up. Je zorgt voor overzicht in de praktijk. Wie zoeken wij?

Klik hier voor meer informatie over de vacature en solliciteer direct.

Studentstagiaire

Wij geven rechtenstudenten gedurende het hele jaar (m.u.v. de maanden juli en augustus) de mogelijkheid om stage te lopen en ervaring op te doen in de advocatuur. De stage duurt 6 weken (5 of 4 dagen per week). Tijdens de stage maak je kennis met alle facetten van de advocatuur en verricht je werkzaamheden voor alle secties. Je gaat met onze advocaten mee naar zittingen en besprekingen. Je schrijft adviezen, brieven en stelt processtukken en contracten op. Ook maak je op actieve wijze kennis met ons kantoor door deelname aan kantooruitjes, borrels en lezingen. Door het opdoen van deze praktijkervaring weet je beter of de advocatuur ook iets voor jou is en of wij het kantoor zijn dat bij jou past.

Klik hier voor meer informatie over de stage en solliciteren naar een stageplaats.

A&K partner van de master Aansprakelijkheid & Verzekering (EUR)


Bij AK werken specialisten! Wij zijn altijd op zoek naar talent en ontmoeten dat talent graag al in de collegebanken. Daarom zijn we onder meer een samenwerking aangegaan met de Erasmus Universiteit en partner geworden van de master Aansprakelijkheid en Verzekering.

De master bereidt studenten voor op een hoogwaardige werkomgeving binnen het vakgebied van het aansprakelijkheids- en het verzekeringsrecht. Graag bieden wij deze specialisten in spé al tijdens hun studie de gelegenheid om te zien hoe het er in een specialistische Letselschadepraktijk aan toe gaat. Ook deelt Ferda van Benthem haar jarenlange ervaring en opgebouwde kennis graag met de studenten tijdens een college dat zij speciaal voor deze master verzorgt.