Werken bij - Asselbergs & Klinkhamer advocaten
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Wij zoeken niet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Krijg jij ook
een kick als je de zaak van jouw klant wint?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Talent dat zich kan vinden in onze kernwaarden. Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je graag weten of er mogelijkheden voor jou zijn bij ons kantoor? Neem dan contact op met Loesje Frankfort. Zij informeert je graag over de mogelijkheden.

Bekijk de vacatures

Faillissements- medewerk(st)er

Als faillissementsmedewerk(st)er ondersteun jij de curator, Erik van Loon, bij zijn werkzaamheden. Je bent de vaste contactpersoon voor de betrokkenen bij een faillissement. Verder ben je verantwoordelijk voor de correspondentie met onder meer de debiteuren en crediteuren, verifieer je vorderingen en houd je de debiteuren- en crediteurenlijsten bij. Heb jij al werkervaring als faillissementsmedewerker en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou!

Klik hier voor meer informatie over de vacature en solliciteer direct.

Advocaat-stagiaire Letselschade

Wij zijn op zoek naar nieuw talent, namelijk een advocaat-stagiaire Letselschade. Talent dat hoogwaardige juridische diensten wil verlenen, in begrijpelijke taal en met een maximale betrokkenheid bij de klant. Talent dat zich kan vinden in onze kernwaarden en deel wil uitmaken van een team van specialisten dat in prettige en open sfeer samenwerkt. Ben jij thuis in of heb je affiniteit met het Letselschaderecht? Ben je (bijna) afgestudeerd en wil je je specialiseren op het gebied van Letselschade?

Klik hier voor meer informatie over de vacature en solliciteer direct.

Secretaresse Letselschade

Wij zijn op zoek naar een secretaresse Letselschade voor 4 à 5 dagen per week. De sectie Letselschade bestaat uit 23 specialisten: 12 advocaten, 5 experts letselschade en 6 secretaresses. Samen staan zij slachtoffers bij die de lichamelijke en psychische gevolgen ondervinden van ongelukken, medische fouten, hondenbeten, val van een paard, mishandelingen en alle andere incidenten die letsel kunnen veroorzaken. Geen dag is hetzelfde als secretaresse. Dit komt omdat je verschillende werkzaamheden en klanten hebt.

Klik hier voor meer informatie over de vacature en solliciteer direct.

Jurist Letselschade

Wij zijn op zoek naar een jurist Letselschade. Talent dat hoogwaardige juridische diensten wil verlenen, in begrijpelijke taal en met een maximale betrokkenheid bij de klant. Talent dat zich kan vinden in onze kernwaarden en deel wil uitmaken van een team van specialisten dat in prettige en open sfeer samenwerkt. Ben jij thuis in of heb je affiniteit met het Letselschaderecht? Ben je (bijna) afgestudeerd en wil je je specialiseren op het gebied van Letselschade?

Klik hier voor meer informatie over de vacature en solliciteer direct.

Studentstagiaire

Wij geven rechtenstudenten gedurende het hele jaar (m.u.v. de maanden juli en augustus) de mogelijkheid om stage te lopen en ervaring op te doen in de advocatuur. De stage duurt 6 weken (5 of 4 dagen per week). Tijdens de stage maak je kennis met alle facetten van de advocatuur en verricht je werkzaamheden voor alle secties. Je gaat met onze advocaten mee naar zittingen en besprekingen. Je schrijft adviezen, brieven en stelt processtukken en contracten op. Ook maak je op actieve wijze kennis met ons kantoor door deelname aan kantooruitjes, borrels en lezingen. Door het opdoen van deze praktijkervaring weet je beter of de advocatuur ook iets voor jou is en of wij het kantoor zijn dat bij jou past.

Klik hier voor meer informatie over de stage en solliciteren naar een stageplaats.

Gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend medewerker Vastgoedrecht

De sectie Vastgoed- en omgevingsrecht bestaat uit 10 specialisten: 8 advocaten, 1 jurist en 2 secretaresses. Samen staan zij ontwikkelaars, bouwondernemingen en woonstichtingen bij. De advocaten zijn gespecialiseerd in project- en gebiedsontwikkeling, omgevingsrecht, aanbestedingsrecht, huurrecht en het civiel bouwrecht. Het team van vastgoedspecialisten is hecht en werkt nauw samen. Samen geven zij de (uitbreiding van de) vastgoedpraktijk vorm. Vanwege groei van de praktijk zijn wij op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend medewerker Vastgoedrecht.

Klik hier voor meer informatie over de vacature en solliciteer direct.

AK is partner van de master Aansprakelijkheid & Verzekering (EUR)


Bij AK werken specialisten! Wij zijn altijd op zoek naar talent en ontmoeten dat talent graag al in de collegebanken. Daarom zijn we onder meer een samenwerking aangegaan met de Erasmus Universiteit en partner geworden van de master Aansprakelijkheid en Verzekering.

De master bereidt studenten voor op een hoogwaardige werkomgeving binnen het vakgebied van het aansprakelijkheids- en het verzekeringsrecht. Graag bieden wij deze specialisten in spé al tijdens hun studie de gelegenheid om te zien hoe het er in een specialistische Letselschadepraktijk aan toe gaat. Ook deelt Ferda van Benthem haar jarenlange ervaring en opgebouwde kennis graag met de studenten tijdens een college dat zij speciaal voor deze master verzorgt.