AK Advocaten Wij zoeken niet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Krijg jij ook een kick als je de zaak van jouw klant wint?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Talent dat zich kan vinden in onze kernwaarden. Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je graag weten of er mogelijkheden voor jou zijn bij ons kantoor? Neem dan contact op met Arpine Grigorian. Zij informeert je graag over de mogelijkheden.

Bekijk de vacatures

Juridisch secretaresse Letselschade

Krijg jij energie van het ondersteunen en ontzorgen van advocaten? Hecht jij waarde aan orde en netheid binnen jouw praktijk? En ben je ook nog eens bekend met het office-pakket? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen AK Advocaten zijn wij op zoek naar versterking binnen het team voor 32 a 40 uur per week. Minder uren zijn eventueel bespreekbaar.

Meer info en direct solliciteren

Secretariële duizendpoot

Heb jij aan een half woord genoeg? Zie jij uitdaging in het reilen en zeilen van verschillende secties en het ontzorgen van het Dagelijks Bestuur (DB)? Ben je proactief en werk je gestructureerd? Dan is dit de baan voor je. Wij zijn op zoek naar een juridisch secretaresse die ons team komt versterken voor 32-40 uur per week.

Meer info en direct solliciteren

(Senior) Advocaat Letselschade

Ben jij dé specialist in letselschade? Zet je je graag in voor mensen die letsel hebben? Stap dan binnen bij AK Advocaten. Onze sectie Letselschade is toonaangevend marktleider in de regio. Kom jij ons team van specialisten versterken in het bijstaan van slachtoffers?

Meer info en direct solliciteren

Studentstagiaire

Wij geven rechtenstudenten gedurende het hele jaar (m.u.v. de maanden juli en augustus) de mogelijkheid om stage te lopen en ervaring op te doen in de advocatuur. De stage duurt 6 weken (5 of 4 dagen per week). Tijdens de stage maak je kennis met alle facetten van de advocatuur en verricht je werkzaamheden voor alle secties. Je gaat met onze advocaten mee naar zittingen en besprekingen. Je schrijft adviezen, brieven en stelt processtukken en contracten op. Ook maak je op actieve wijze kennis met ons kantoor door deelname aan kantooruitjes, borrels en lezingen.

AK Advocaten is partner van de master Aansprakelijkheid & Verzekering (EUR)


Bij AK Advocaten werken specialisten! Wij zijn altijd op zoek naar talent en ontmoeten dat talent graag al in de collegebanken. Daarom zijn we onder meer een samenwerking aangegaan met de Erasmus Universiteit en partner geworden van de master Aansprakelijkheid en Verzekering.

De master bereidt studenten voor op een hoogwaardige werkomgeving binnen het vakgebied van het aansprakelijkheids- en het verzekeringsrecht. Graag bieden wij deze specialisten in spé al tijdens hun studie de gelegenheid om te zien hoe het er in een specialistische Letselschadepraktijk aan toe gaat. Ook deelt Ferda van Benthem haar jarenlange ervaring en opgebouwde kennis graag met de studenten tijdens een college dat zij speciaal voor deze master verzorgt.