AK Advocaten Wij zoeken niet zomaar een collega

AK Advocaten

Vallen voor een functie bij AK Advocaten

AK Advocaten is altijd op zoek naar
nieuwe collega’s. Bekijk alle
openstaande vacatures of stuur ons
een open sollicitatie!

Bekijk de vacatures

Onze vacatures

Om als een blok voor te vallen

Advocaat Omgevingsrecht

Als één van de grootste secties Vastgoed- en Omgevingsrecht van West-Brabant, staan we veel ontwikkelaars, bouwondernemingen en woonstichtingen bij. Onze praktijk blijft groeien, daarom is er ruimte voor nieuwe, ervaren advocaten.

Meer info en solliciteren

Advocaat Letselschade (senior)

Als één van de grootste secties Letselschade van Nederland, staan we veel slachtoffers van letselschade bij. Onze praktijk blijft groeien, daarom is er ruimte voor nieuwe, ervaren advocaten Letselschade.

Meer info en solliciteren

Personal Assistant

Als één van de grootste advocatenkantoren van West-Brabant, staan we veel verschillende cliënten bij. Daar kunnen we ondersteuning goed bij gebruiken, daarom is er ruimte voor een Personal Assistant.

Meer info en solliciteren

Juridisch Secretaresse Letselschade

Als één van de grootste secties Letselschade van Nederland, staan we veel slachtoffers van letselschade bij. Onze praktijk blijft groeien, daarom is er ruimte voor een nieuwe Secretaresse Letselschade.

Meer info en solliciteren

Studentstagiaire

Wij geven rechtenstudenten gedurende het hele jaar (m.u.v. de maanden juli en augustus) de mogelijkheid om stage te lopen en ervaring op te doen in de advocatuur. De stage duurt 6 weken (5 of 4 dagen per week). Tijdens de stage maak je kennis met alle facetten van de advocatuur en verricht je werkzaamheden voor alle secties.

Meer info en solliciteren

Open sollicitatie

Staat de vacature die je zoekt nu niet open bij ons, wil je stagelopen of denk je dat je met jouw talent een aanwinst bent voor ons team? Stuur ons dan een open sollicitatie. We onderzoeken graag met jou of er ruimte is.

Meer info en solliciteren

Wij zijn aandachtig

Wij zijn aandachtig, wat inhoudt dat onze voelsprieten altijd uitstaan. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van wat er speelt in de markt en bij de klant. Door aandacht te hebben voor onze klanten, weten wij tevens wat er bij hen speelt en zijn wij in staat onze dienstverlening af te stemmen op de wens van onze klant. Zo garanderen wij onze klanten de beste dienstverlening.

Wij zijn aansprekend

Wij zijn aansprekend en altijd bereikbaar voor onze klanten. Als onze klanten een probleem hebben, worden zij snel geholpen door onze advocaten. Onze laagdrempelige werkwijze en toegankelijkheid zorgen ervoor dat wij onze klanten snel kunnen ontzorgen.

Wij zijn aanwezig

Wij zijn aanwezig en dat betekent dat wij alles op alles zetten om onze klanten van dienst te zijn. Daartegenover staat dat wij kritisch zijn. Wij zijn open en eerlijk over de mogelijkheden van onze klanten, schatten kansen reëel in, maar gaan tegelijkertijd voor onze klanten door het vuur. Wij zijn ervan overtuigd dat dat het beste voor de klant is.

Dit zeggen onze collega’s

Ellen Gelauff, Juridisch secretaresse Ondernemings-, Vastgoed- en Omgevingsrecht

“Ik werk al ruim 30 jaar voor AK Advocaten. Waarom? Ik heb fijne collega’s, die altijd toegankelijk en behulpzaam zijn. Ik voel geen drempels, maar voel me vrij en flexibel in mijn werk. Dat is een grote plus.”

Sasha Oomen, Juridisch secretaresse Vastgoed- en Letselschaderecht  

“We werken bij AK Advocaten in een gemêleerd team, van alle leeftijden. De sfeer? Informeel en laagdrempelig, iedereen is heel toegankelijk!”

Renata Königel, Advocaat Omgevingsrecht.                                                

AK Advocaten is een gezellig kantoor waar we open en informeel samenwerken, ook naar klanten toe. Iedereen staat voor elkaar klaar en we organiseren veel leuke kantooruitjes!

Jimke van Ruitenbeek-Eyck, Advocaat Letselschaderecht       

Elke week is anders en voor iedere vraag kun je wel bij iemand terecht; dat is ook het fijne van een groot kantoor als AK. Iedereen is even behulpzaam. Geen ‘Zuidas-praktijken’, maar een gezellige Brabantse sfeer met de nodige borrels en kantooruitjes.

Maak kennis met alle collega’s

Gevallen voor AK?

Is een van de functies jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct via de vacaturepagina.

Heb je een vraag over een van de vacatures of werken bij AK? Stuur Arpine Grigorian een bericht via WhatsApp. Arpine werkt sinds december 2022 als HR Business partner bij AK Advocaten en kan je alles vertellen over werken bij AK Advocaten, personeelszaken en talentontwikkeling.

Ook voor overige vragen kun je ons bereiken via WhatsApp!

WhatsApp ons!

AK Advocaten is partner van de master Aansprakelijkheid & Verzekering (EUR)


Bij AK Advocaten werken specialisten! Wij zijn altijd op zoek naar talent en ontmoeten dat talent graag al in de collegebanken. Daarom zijn we onder meer een samenwerking aangegaan met de Erasmus Universiteit en partner geworden van de master Aansprakelijkheid en Verzekering.

De master bereidt studenten voor op een hoogwaardige werkomgeving binnen het vakgebied van het aansprakelijkheids- en het verzekeringsrecht. Graag bieden wij deze specialisten in spé al tijdens hun studie de gelegenheid om te zien hoe het er in een specialistische Letselschadepraktijk aan toe gaat. Ook deelt Ferda van Benthem haar jarenlange ervaring en opgebouwde kennis graag met de studenten tijdens een college dat zij speciaal voor deze master verzorgt.

Bekijk onze vacatures