Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Talent dat zich kan vinden in onze kernwaarden. Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je graag weten of er mogelijkheden voor jou zijn bij ons kantoor? Neem dan contact op met Loesje Klaasen-Frankfort. Zij informeert je graag over de mogelijkheden. Op dit moment zijn wij specifiek op zoek naar:

Advocaat-medewerker Familierecht

De advocaten van de sectie Familierecht houden zich dagelijks bezig met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van familierecht, waarbij zij zowel de rol van advocaat als mediator kunnen vervullen. Je gaat deel uitmaken van een hecht team van specialisten en je krijgt uiteraard binnen een kantoor van specialisten alle ruimte je (verder) te specialiseren en te ontwikkelen. Wij vinden vitaliteit van onze medewerkers belangrijk en sturen daar actief op. Een goede balans tussen werk en privé is daar onderdeel van.

Meer weten over de vacature? Bekijk hier de volledige vacature advocaat-medewerker Familierecht.

Juridisch secretaresse Letselschade

Op deze vacature kan niet meer worden gereageerd.

Vanwege groei van de praktijk zijn wij op zoek naar een secretaresse Letselschade. Je ondersteunt de advocaten en juridisch medewerkers van de sectie Letselschade bij hun dagelijkse werkzaamheden. De sectie Letselschade bestaat uit 14 specialisten: 9 advocaten, 5 juridisch medewerkers en 5 secretaresses. De sectie behartigt de belangen van personen, die in Nederland of in het buitenland slachtoffer geworden zijn.

Bekijk de volledige vacature juridisch secretaresse Letselschade.

Advocaat-medewerker Letselschade

De sectie Letselschade bestaat uit 14 specialisten. De sectie behartigt de belangen van personen, die in Nederland of in het buitenland slachtoffer geworden zijn. De ervaring waarmee zij deze personen bijstaan is groot. Dag in dag uit behandelen zij de lichamelijke en psychische gevolgen van ongelukken, medische fouten, hondenbeten, val van een paard, mishandelingen en alle andere incidenten die letsel kunnen veroorzaken.

Bekijk hier de gehele vacature advocaat-medewerker Letselschade.

Studentstagiaire

Wij geven rechtenstudenten gedurende het hele jaar (m.u.v. de maanden juli en augustus) de mogelijkheid om stage te lopen en ervaring op te doen in de advocatuur. De stage duurt 6 weken (5 of 4 dagen per week). Tijdens de stage maak je kennis met alle facetten van de advocatuur en verricht je werkzaamheden voor alle secties. Je gaat met onze advocaten mee naar zittingen en besprekingen. Je schrijft adviezen, brieven en stelt processtukken en contracten op. Ook maak je op actieve wijze kennis met ons kantoor door deelname aan kantooruitjes, borrels en lezingen. Door het opdoen van deze praktijkervaring weet je beter of de advocatuur ook iets voor jou is en of wij het kantoor zijn dat bij jou past.

Klik hier voor meer informatie over de stage en solliciteren naar een stageplaats.

A&K partner van de master Aansprakelijkheid & Verzekering (EUR)


Bij A&K werken specialisten! Wij zijn altijd op zoek naar talent en ontmoeten dat talent graag al in de collegebanken. Daarom zijn we onder meer een samenwerking aangegaan met de Erasmus Universiteit en partner geworden van de master Aansprakelijkheid en Verzekering.

De master bereidt studenten voor op een hoogwaardige werkomgeving binnen het vakgebied van het aansprakelijkheids- en het verzekeringsrecht. Graag bieden wij deze specialisten in spé al tijdens hun studie de gelegenheid om te zien hoe het er in een specialistische Letselschadepraktijk aan toe gaat. Ook deelt Ferda van Benthem haar jarenlange ervaring en opgebouwde kennis graag met de studenten tijdens een college dat zij speciaal voor deze master verzorgt.