Werken bij - Asselbergs & Klinkhamer advocaten
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Wij zoeken niet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Krijg jij ook
een kick als je de zaak van jouw klant wint?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Talent dat zich kan vinden in onze kernwaarden. Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je graag weten of er mogelijkheden voor jou zijn bij ons kantoor? Neem dan contact op met Loes van der Donk. Zij informeert je graag over de mogelijkheden.

Bekijk de vacatures

HR Business Partner

Als onze deskundige HR Business Partner (20-24 uur) zorg jij samen met onze partners en kantoordirecteur voor de verdere professionalisering en ontwikkeling van AK. Je staat voor ons HR-beleid, hebt visie en draagt deze uit. Bovendien organiseer, coördineer en optimaliseer jij al onze HR-zaken. Zo leidt je overtuigend allerlei HR-projecten en veranderprocessen en ga je op korte termijn met een nieuw bonus- en beloningssysteem aan de slag. Je doet ook de werving en selectie voor alle functies en coördineert de sollicitatieprocedures van a tot z.

Meer info en direct solliciteren

Kantoordirecteur

Hoe afwisselend wil je een functie hebben? Als kantoordirecteur (32-40 uur) ben jij ons alles. De spil, motivator en organisator van ons kantoor. Wij rekenen en vertrouwen op jou. Je bent als deel van ons Dagelijks Bestuur verantwoordelijk voor het goed functioneren van ons kantoor. Samen met onze partners kijk je steeds vooruit en zo geef je mede vorm aan onze verdere professionalisering en ontwikkeling. Je ondersteunt ook bij het ontwikkelen van ons strategisch beleid en acquisitieplannen. Lees snel verder!

Meer info en direct solliciteren

Faillissements- medewerk(st)er

Als faillissementsmedewerk(st)er ondersteun jij de curator, Erik van Loon, bij zijn werkzaamheden. Je bent de vaste contactpersoon voor de betrokkenen bij een faillissement. Verder ben je verantwoordelijk voor de correspondentie met onder meer de debiteuren en crediteuren, verifieer je vorderingen en houd je de debiteuren- en crediteurenlijsten bij. Heb jij al werkervaring als faillissementsmedewerker en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou!

Jurist Letselschade

Ons werk is geen dag hetzelfde. Geen klant is hetzelfde. Geen gebeurtenis is hetzelfde. Maar onze dienstverlening is wel altijd hetzelfde. We werken aandachtig voor onze klanten, zijn aansprekend en bereikbaar en nadrukkelijk aanwezig als betrouwbare gesprekspartner. Jouw functie past daar naadloos bij. Je verleent hoogwaardige juridische diensten in begrijpelijke taal met een maximale betrokkenheid bij de klant. Als gedreven en enthousiast onderdeel van ons (groeiende) team met 23 specialisten: 12 advocaten, 5 experts letselschade en 6 secretaresses.

Advocaat-stagiaire Letselschade

Wij zijn op zoek naar nieuw talent, namelijk een advocaat-stagiaire Letselschade. Talent dat hoogwaardige juridische diensten wil verlenen, in begrijpelijke taal en met een maximale betrokkenheid bij de klant. Talent dat zich kan vinden in onze kernwaarden en deel wil uitmaken van een team van specialisten dat in prettige en open sfeer samenwerkt. Ben jij thuis in of heb je affiniteit met het Letselschaderecht? Ben je (bijna) afgestudeerd en wil je je specialiseren op het gebied van Letselschade?

Gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend medewerker Vastgoedrecht

De sectie Vastgoed- en omgevingsrecht bestaat uit 10 specialisten: 8 advocaten, 1 jurist en 2 secretaresses. Samen staan zij ontwikkelaars, bouwondernemingen en woonstichtingen bij. De advocaten zijn gespecialiseerd in project- en gebiedsontwikkeling, omgevingsrecht, aanbestedingsrecht, huurrecht en het civiel bouwrecht. Het team van vastgoedspecialisten is hecht en werkt nauw samen. Samen geven zij de (uitbreiding van de) vastgoedpraktijk vorm. Vanwege groei van de praktijk zijn wij op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend medewerker Vastgoedrecht.

Studentstagiaire

Wij geven rechtenstudenten gedurende het hele jaar (m.u.v. de maanden juli en augustus) de mogelijkheid om stage te lopen en ervaring op te doen in de advocatuur. De stage duurt 6 weken (5 of 4 dagen per week). Tijdens de stage maak je kennis met alle facetten van de advocatuur en verricht je werkzaamheden voor alle secties. Je gaat met onze advocaten mee naar zittingen en besprekingen. Je schrijft adviezen, brieven en stelt processtukken en contracten op. Ook maak je op actieve wijze kennis met ons kantoor door deelname aan kantooruitjes, borrels en lezingen. Door het opdoen van deze praktijkervaring weet je beter of de advocatuur ook iets voor jou is en of wij het kantoor zijn dat bij jou past.

AK is partner van de master Aansprakelijkheid & Verzekering (EUR)


Bij AK werken specialisten! Wij zijn altijd op zoek naar talent en ontmoeten dat talent graag al in de collegebanken. Daarom zijn we onder meer een samenwerking aangegaan met de Erasmus Universiteit en partner geworden van de master Aansprakelijkheid en Verzekering.

De master bereidt studenten voor op een hoogwaardige werkomgeving binnen het vakgebied van het aansprakelijkheids- en het verzekeringsrecht. Graag bieden wij deze specialisten in spé al tijdens hun studie de gelegenheid om te zien hoe het er in een specialistische Letselschadepraktijk aan toe gaat. Ook deelt Ferda van Benthem haar jarenlange ervaring en opgebouwde kennis graag met de studenten tijdens een college dat zij speciaal voor deze master verzorgt.