Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Talent dat zich kan vinden in onze kernwaarden. Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je graag weten of er mogelijkheden voor jou zijn bij ons kantoor? Neem dan contact op met Loesje Klaasen-Frankfort. Zij informeert je graag over de mogelijkheden. Op dit moment zijn wij specifiek op zoek naar:

Vacature juridisch secretaresse Vastgoed en Ondernemingsrecht

Voor de secties Vastgoedrecht en Ondernemingsrecht zoeken we een juridisch secretaresse voor 4 of 5 dagen per week. Je ondersteunt de advocaten en juridisch medewerkers van de secties bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je beheert hun agenda’s, verzorgt correspondentie, verzorgt voorbereidende werkzaamheden in dossiers, handelt telefoon- en mailverkeer af en verzorgt de follow-up. Je zorgt voor overzicht in de praktijk.

Bekijk hier de hele vacature juridisch secretaresse Vastgoed en Ondernemingsrecht.

Vacature advocaat-medewerker Ondernemingsrecht met partnerambitie

Bij de sectie Ondernemingsrecht zoeken we een ervaren advocaat (minimaal zes jaar ervaring) die al een eigen klantenkring heeft opgebouwd en deze samen met de specialisten van A&K verder wil uitbouwen en vormgeven. Een ambitieuze advocaat die toe is aan een overstap naar een ambitieus en ondernemend informeel advocatenkantoor in West-Brabant.

Geïnteresseerd? Lees hier de volledige vacature!

Gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend advocaat-medewerker Familierecht

De advocaten van de sectie Familierecht houden zich dagelijks bezig met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van Familierecht, waarbij zij zowel de rol van advocaat als mediator kunnen vervullen. Vanwege het vertrek van een advocaat-medewerker zijn wij op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiaire/ beginnend advocaat-medewerker Familierecht.

Meer weten over de vacature? Bekijk hier de volledige vacature gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend advocaat-medewerker Familierecht.

Vacature juridisch medewerker/advocaat-stagiair(e) Vastgoed

Vanwege groei van de praktijk zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker of advocaat-stagiair(e) Vastgoed.

Iemand die:

  • Is afgestudeerd in het civiele recht;
  • Zich wil positioneren als een specialist op het gebied van het civiele Vastgoedrecht;
  • Het leuk vindt om mee te denken op het gebied van PR & acquisitie;
  • Proactief, doortastend en pragmatisch is;
  • De klant centraal stelt en een flexibele en betrokken collega is.
  • Affiniteit met bestuursrecht is een pré.

Lees hier alles over de vacature juridisch medewerker/advocaat-stagiair(e) Vastgoed.

Studentstagiaire

Wij geven rechtenstudenten gedurende het hele jaar (m.u.v. de maanden juli en augustus) de mogelijkheid om stage te lopen en ervaring op te doen in de advocatuur. De stage duurt 6 weken (5 of 4 dagen per week). Tijdens de stage maak je kennis met alle facetten van de advocatuur en verricht je werkzaamheden voor alle secties. Je gaat met onze advocaten mee naar zittingen en besprekingen. Je schrijft adviezen, brieven en stelt processtukken en contracten op. Ook maak je op actieve wijze kennis met ons kantoor door deelname aan kantooruitjes, borrels en lezingen. Door het opdoen van deze praktijkervaring weet je beter of de advocatuur ook iets voor jou is en of wij het kantoor zijn dat bij jou past.

Klik hier voor meer informatie over de stage en solliciteren naar een stageplaats.

A&K partner van de master Aansprakelijkheid & Verzekering (EUR)


Bij A&K werken specialisten! Wij zijn altijd op zoek naar talent en ontmoeten dat talent graag al in de collegebanken. Daarom zijn we onder meer een samenwerking aangegaan met de Erasmus Universiteit en partner geworden van de master Aansprakelijkheid en Verzekering.

De master bereidt studenten voor op een hoogwaardige werkomgeving binnen het vakgebied van het aansprakelijkheids- en het verzekeringsrecht. Graag bieden wij deze specialisten in spé al tijdens hun studie de gelegenheid om te zien hoe het er in een specialistische Letselschadepraktijk aan toe gaat. Ook deelt Ferda van Benthem haar jarenlange ervaring en opgebouwde kennis graag met de studenten tijdens een college dat zij speciaal voor deze master verzorgt.