AK Advocaten niet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Wij zijn niet zomaar advocaten

Wij zijn AK Advocaten: Aandachtig,
Aansprekend en Aanwezig. Wij zijn advocaten
met een duidelijke missie. In welke juridische
situatie kunnen we wat voor jou betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak

Onze missie

Vakkundig en creatief het beste halen uit elke juridische situatie, voor én met onze klanten.

Onze visie

Wij zijn gespecialiseerde advocaten en werken op een informele wijze samen. We zorgen dat onze cliënten zonder juridische zorgen kunnen leven en ondernemen: dat is onze drive. Met en voor klanten halen we daarom het beste uit elke juridische situatie. We luisteren aandachtig, geven helder inzicht in alle mogelijke stappen en zijn proactief. Lastige situaties lossen we creatief op. Klanten kunnen daarbij altijd rekenen op ons gespecialiseerd advies op maat, onze doortastende aanpak én onze warme betrokkenheid bij de menselijke kant van elke zaak. Zo krijgen ze bij ons de juridische rust en het vertrouwen voor de goede oplossing.

Neem contact op

Meer over AK Advocaten

Bekijk direct wie we zijn, wat we doen en hoe jij deel kunt uitmaken van ons fantastische team!

Wij zijn aandachtig

Wij zijn aandachtig, wat inhoudt dat onze voelsprieten altijd uitstaan. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van wat er speelt in de markt en bij de klant. Door aandacht te hebben voor onze klanten, weten wij tevens wat er bij hen speelt en zijn wij in staat onze dienstverlening af te stemmen op de wens van onze klant. Zo garanderen wij onze klanten de beste dienstverlening.

Wij zijn aansprekend

Wij zijn aansprekend en altijd bereikbaar voor onze klanten. Als onze klanten een probleem hebben, worden zij snel geholpen door onze advocaten. Onze laagdrempelige werkwijze en toegankelijkheid zorgen ervoor dat wij onze klanten snel kunnen ontzorgen.

Wij zijn aanwezig

Wij zijn aanwezig en dat betekent dat wij alles op alles zetten om onze klanten van dienst te zijn. Daartegenover staat dat wij kritisch zijn. Wij zijn open en eerlijk over de mogelijkheden van onze klanten, schatten kansen reëel in, maar gaan tegelijkertijd voor onze klanten door het vuur. Wij zijn ervan overtuigd dat dat het beste voor de klant is.