Kennismaken?

De keuze van een advocaat verdient een zorgvuldige afweging. Daarom stellen wij nieuwe cliënten graag in de gelegenheid om eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek te voeren.

De juiste klik

Tijdens dit gesprek kunt u zich overtuigen dat de behandelend advocaat de gespecialiseerde juridische expertise heeft om uw zaak te behandelen. Daarnaast kunt u ervaren of u met de betreffende advocaat 'de juiste klik' heeft. AK Advocaten heeft een goede en prettige (vertrouwens) relatie met haar cliënten hoog in het vaandel staan!

Kennismaken zonder kosten

Een kennismakingsgesprek duurt maximaal een half uur. Tijdens het gesprek kan de advocaat natuurlijk niet volledig ingaan op alle juridische merites van uw zaak, maar wel in hoofdlijnen aangeven hoe hij/zij de voortgang/oplossing ziet. U kunt tijdens het gesprek al beslissen dat u met de behandelend advocaat verder wilt. Wilt u zich daar liever nog even over beraden, dan belt u later voor een vervolgafspraak. Aan het kennismakingsgesprek zijn vanzelfsprekend geen kosten verbonden. U wordt vriendelijk verzocht bij het maken van de eerste afspraak aan te geven dat het om een kennismakingsgesprek gaat. Direct mailen: klik hier Of telefonisch: 076 – 502 20 80