Wij zijn op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend advocaat-medewerker Vastgoedrecht die ons team komt versterken.

Van welke sectie ga jij deel uitmaken?

De sectie Vastgoed- en omgevingsrecht bestaat uit 10 specialisten: 8 advocaten, 1 jurist en 2 secretaresses. Samen staan zij ontwikkelaars, bouwondernemingen en woonstichtingen bij. De advocaten zijn gespecialiseerd in project- en gebiedsontwikkeling, omgevingsrecht, aanbestedingsrecht, huurrecht en het civiel bouwrecht. Het team van vastgoedspecialisten is hecht en werkt nauw samen. Samen geven zij de (uitbreiding van de) vastgoedpraktijk vorm.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiaire / beginnend medewerker (civiel) Vastgoedrecht. Je:

  • Wilt je positioneren als een specialist op het gebied van het (civiele) Vastgoed;
  • Pakt graag een (pro)actieve rol daar waar het PR & acquisitie betreft;
  • Bent proactief, doortastend en pragmatisch;
  • Stelt de klant centraal;
  • Beschikt over een hands-on mentaliteit;
  • Bent een flexibele en betrokken collega;
  • Beschikt over zeer goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden en
  • Hebt affiniteit met het midden- en klein bedrijf.

Kennis van het (civiele) Vastgoedrecht is een pré, affiniteit met het (civiele) Vastgoedrecht een must!

Als echte teamplayer bouw je mee aan de uitbouw van het kantoor. Niet in de laatste plaats geldt dat je een plezierige kantoorgenoot bent, want wij hechten grote waarde aan de sfeer binnen kantoor.

Wat hebben we jou te bieden?

Je gaat deel uitmaken van een hecht team van specialisten. Uiteraard krijg je binnen een kantoor van specialisten alle ruimte je (verder) te specialiseren en te ontwikkelen. Vitaliteit van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Daar sturen wij actief op. Een goede balans tussen werk en privé is daar onderdeel van.

Het salaris zal worden afgestemd op jouw achtergrond en ervaring.

Meer informatie of direct solliciteren?

Vragen? Bel of mail met Arpine Grigorian via 076-5022080 of hr@ak-advocaten.eu. Direct solliciteren? Mail je motivatie en cv naar Arpine via hr@ak-advocaten.eu.

Over AK Advocaten

AK Advocaten levert hoogwaardige juridische diensten in ondernemingsrecht, letselschaderecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, familierecht, (milieu- en verkeers)strafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur en hebben in jaar tijd een reputatie opgebouwd als één van de meest voortvarende én vooruitstrevende advocatenkantoren in de regio Breda. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wij wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving.

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.