Vacature (Senior) Advocaat Letselschade

Ben jij dé specialist in letselschade? Zet je je graag in voor mensen die letsel hebben? Stap dan binnen bij AK Advocaten. Onze sectie Letselschade is toonaangevend marktleider in de regio. Kom jij ons team van specialisten versterken in het bijstaan van slachtoffers?

Solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Het zal je maar gebeuren. Een ongeluk, medische fout, hondenbeet, val van een paard of iets anders waardoor je letsel hebt. Dan wil je iemand die jouw belangen het beste behartigt. Dat doen we als team bij AK Advocaten. Ons werk is geen dag hetzelfde. Geen klant is hetzelfde. Geen gebeurtenis is hetzelfde. Maar onze dienstverlening is wel altijd hetzelfde. We werken aandachtig voor onze klanten, zijn aansprekend en bereikbaar en nadrukkelijk aanwezig als betrouwbare gesprekspartner. Jouw functie past daar naadloos bij. Je verleent hoogwaardige juridische diensten in begrijpelijke taal met maximale betrokkenheid bij de klant. Als gedreven en enthousiast onderdeel van ons (groeiende) team met 24 specialisten: 12 advocaten, 5 experts letselschade en 7 secretaresses.

Wie ben jij?

 • Je bent een ervaren advocaat letselschade;
 • Net als wij streef jij altijd naar klanttevredenheid;
 • Je bent ondernemend en houdt van aanpakken;
 • Je bent gedreven en gaat voor het beste resultaat;
 • En dit allemaal op een doortastende en pragmatische manier!

Wat bieden we jou?

 • Een bruto maandsalaris tussen de EUR 5.000 en 7.500,- afgestemd op jouw achtergrond en ervaring;
 • Deelname aan een super tof talentprogramma waarbij jouw unieke talent nog meer wordt ingezet;
 • Alle ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen;
 • Een reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken, met een thuiswerkvergoeding;
 • Een iPhone en Surface Pro;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en 3 atv-dagen;
 • Leuke, spontane en betrokken collega’s;

Verloop van de sollicitatieprocedure

We laten je snel weten of we je uitnodigen voor een (kennismakings)gesprek. Klikt het? Dan volgt een tweede gesprek. Optioneel loop je een paar uur mee, zodat je een gevoel krijgt bij het kantoor en met wie je gaat samenwerken. Nog steeds een klik? Dan gaan we graag met jou samenwerken!

Meer informatie of direct solliciteren?

Vragen? Bel of mail met onze HR-adviseur via 076-5022080 of hr@ak-advocaten.eu. Direct solliciteren? Mail je motivatie en cv naar hr@ak-advocaten.eu.

Onze drie kernwaarden die allemaal beginnen met een A, onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Over AK Advocaten

AK Advocaten bestaat 40 jaar en staat particulieren, ondernemers en ontwikkelaars bij op het gebied van letselschaderecht, vastgoedrecht, ondernemings- en arbeidsrecht, familierecht, (milieu- en verkeers)strafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

 Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving. 

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren