AK advocaten op de Viva-Vita beurs in Breda

04 okt 2016 Letselschaderecht AK Advocaten

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.
Op 8 en 9 oktober 2016 is de Letselschade afdeling van AK advocaten met een eigen stand aanwezig op de Viva-Vita beurs in de Grote Kerk in Breda. De Viva-Vita beurs is de grootste 50+ beurs in de regio en wordt dit jaar voor de derde keer gehouden. Senioren kunnen tijdens deze beurs op een actieve en interactieve manier ontdekken wat bij hen past. Op de beurs vindt u onder andere zorgorganisaties, de ouderenbond, maar ook een reisbureau en diverse maaltijdbezorgers. De toegang is gratis!

Informatieve quiz

Wij informeren u tijdens de beurs graag over wat u kunt doen als u een ongeluk is overkomen. Wat kunt u verwachten? Waar moet u aan denken? Welke schade wordt vergoed? Ieder uur houden wij een informatieve quiz met vragen over verkeersregels en uw rechten bij een ongeluk. Bij deelname ontvangt u een gratis EHBO-set voor onderweg. Wij zien u graag zaterdag of zondag in de Grote Kerk in Breda! banner-728-x-90

Over de blogger
AK Advocaten

AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.

Meer artikelen van AK Advocaten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.