AK Advocaten zet zich voor de tweede keer in voor lymfeklierkankeronderzoek

11 dec 2018 MVO AK Advocaten

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.
Afgelopen maart hebben wij voor het eerst met een kantoorteam meegedaan aan de De Hollandse 100. Dat is een evenement waarbij 10 km wordt geschaatst en 90 km wordt gefietst om geld op te halen voor onderzoek naar lymfeklierkanker. AK Advocaten zet zich komend jaar opnieuw voor dit goede doel in.

De Hollandse 100: oefening baart kunst!

We zijn absoluut geen natuurtalenten – al denken sommigen van ons daar zelf anders over – en trainen daarom in de weekenden op de weg en op de schaatsbaan de nodige kilometers bij elkaar. In de kou is dat niet altijd even prettig, maar het vooruitzicht van een warme chocolademelk na afloop doet wonderen, zo is gebleken. We hebben nog tot 17 maart 2019. Dan worden we voor het eerste onderdeel verwacht in de schaatstempel van Nederland: IJsstadion Thialf in Heereveen. Geen plek om af te gaan, vandaar dat er de komende weekenden nog flink wordt getraind!

Lymfeklierkankeronderzoek

Ieder jaar overlijden meer dan 1.000 mensen als gevolg van lymfeklierkanker. Jaarlijks komen er daarnaast 4.000 nieuwe patiënten bij. Onderzoek naar nieuwe behandelmethoden is daarom hard nodig. Wij vinden het belangrijk om daaraan bij te dragen. Niet in de laatste plaats voor de vader van één van onze collega’s, die lymfeklierkankerpatiënt is. Kunnen we ook op jou rekenen?

Ook meedoen of doneren?

Zet jij je ook graag in voor het goede doel en houd je wel van een uitdaging? Voeg je dan bij ons team! Van ons kantoor doen dit jaar Sanne, Erik, Anouk, Niels, Judith en Yannick mee. Een mooie gelegenheid om te testen hoe snel jouw advocaat echt is! Uiteraard voorzien wij je (bij aanmelding vóór 1 januari 2019) van een mooi AK Advocaten jack. Liever op een andere manier bijdragen? Je kunt onze actie ook steunen met een donatie op onze Hollandse 100 teampagina. Deze kunt u vinden via deze link. Alle beetjes helpen en waarderen wij enorm! Support is uiteraard ook welkom. PS: meedoen als tweetal (waarbij de één schaatst en de ander fietst) mag ook! Zie de website van de Hollandse 100 voor meer informatie.

Over de blogger
AK Advocaten

AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.

Meer artikelen van AK Advocaten

Eén reactie op “AK Advocaten zet zich voor de tweede keer in voor lymfeklierkankeronderzoek”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.