Wat doen wij letselschadespecialisten precies 
en hoe doen wij dat?

07 jul 2016 Nieuwsbrief AK Advocaten

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.
Wij, de 12 dames van de sectie letselschade, vormen de grootste groep gespecialiseerde letselschade advocaten van de zuidelijke regio van Nederland. Daar zijn wij trots op! Het wil overigens niet zeggen dat wij alleen slachtoffers uit het zuiden bijstaan. Wij behartigen de belangen van ieder persoon die in Nederland schadevergoeding vraagt. V.l.n.r.: Anouk Dekker, Margot de Wit-Jansen, Barbara Middeldorp, Ine Dilven, Ferda Van Benthem, Suzanne Van Reedt Dortland, Jolanda Broeders, José Renshoff, Anne Marie Ides Peeters, Astrid Van Tilburg, Renate Pooyé en Daniëlle Van Gastel.

Het slachtoffer staat centraal

Op het gebied van klanttevredenheid scoren wij maximaal. Het feit dat wij onze klanten centraal stellen speelt hierbij een grote rol. Elk slachtoffer is anders en elke vorm van schade is anders. Wat een geschikte schadevergoeding is, verschilt overigens ook per persoon. Letselschade is dus zowel maatwerk als mensenwerk. Eerst luisteren wij dan ook naar wat het slachtoffer is overkomen en hoe het zijn of haar leven heeft veranderd. Daarna bieden wij een sterke stem tegen de verzekeraar van de wederpartij.

Een vrouwelijke touch…

Slachtoffers hebben vaak geen idee waaraan ze beginnen, als ze de schade die zij hebben geleden vergoed willen krijgen. Het leed dat hen is overkomen is vaak al erg genoeg en enige grip op de zaak is welkom. Met 12 vrouwen staat strijdvaardigheid, daadkracht en toewijding aan de zaak voorop. Wij nemen het slachtoffer bij de hand, leggen uit wat komen gaat en wat van ons verwacht mag worden. Het doel is te komen tot een oplossing die het slachtoffer zoveel mogelijk terugbrengt in zijn oude situatie.

én een vrouwelijke bite!

In een letselschadezaak kan op veel terreinen discussie optreden. Wie is aansprakelijk? Is de schade wel een gevolg van het ongeval? Hoe was het met het slachtoffer vergaan als het ongeval niet had plaatsgevonden? Tijdens de onderhandelingen met de verzekeraar van de wederpartij heerst een goede sfeer, al blijven we strijdbaar en vasthoudend. Dat moet ook wel, want het belang van het slachtoffer staat voorop. Komen we er niet uit, dan gaan we naar de rechter. Hier hebben we ook zeer veel ervaring in.

Het slachtoffer heeft meestal geen kosten!

Anders dan dat veel mensen denken, merkt het slachtoffer vaak niets van de kosten die gemaakt worden in een letselschadezaak. Zeker niet als de wederpartij de aansprakelijkheid erkent. De kosten worden dan als schadepost meegenomen richting de verzekeraar, die deze vergoedt.

Over de blogger
AK Advocaten

AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.

Meer artikelen van AK Advocaten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.