Vacature secretariële duizendpoot

Heb jij aan een half woord genoeg? Zie jij uitdaging in het reilen en zeilen van verschillende secties en het ontzorgen van het Dagelijks Bestuur (DB)? Ben je proactief en werk je gestructureerd? Dan is dit de baan voor je. Wij zijn op zoek naar een juridisch secretaresse die ons team komt versterken voor 32-40 uur per week.

Solliciteer direct!

Van welke sectie ga jij deel uitmaken?

Je bent werkzaam binnen de secties vastgoed- omgevingsrecht en ondernemingsrecht. Deze secties bestaan uit 11 advocaten, 2 juristen en 3 secretaresses. De secties adviseren en – indien nodig – procederen veelvuldig voor met name projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties, zorginstellingen, architecten en constructeurs. Daarnaast ondersteun je de leden van het Dagelijks Bestuur door de secretarieel-administratieve taken te beheren en op te volgen.

Wat ga je doen?

Als juridisch secretaresse ben je een spin in het web en ondersteun je de advocaten bij hun dagelijkse werkzaamheden. Je beheert hun agenda’s, je verzorgt de correspondentie en voorbereidende werkzaamheden in dossiers en handelt het telefoon- en mailverkeer af. Daarnaast bewaak je de termijnen en zorg je voor follow-up in dossiers. Jij bent degene die zorgt voor overzicht in de praktijk. En daarbij hou je wel van een beetje hectiek.

Wie ben jij?

 • Je bent proactief en kunt makkelijk schakelen tussen werkzaamheden;
 • Je werkt secuur en kunt goed plannen en organiseren;
 • Je bent gedreven en gaat voor het beste resultaat;
 • Je denkt mee over verbeteringen in werkwijzen en procedures;
 • Als het nodig is val je in voor collega’s op het secretariaat;
 • De Nederlandse taal kent voor jou geen geheimen;
 • Je hebt ervaring met juridisch secretariële werkzaamheden;
 • Het office-pakket ken je goed en systemen maak je je moeiteloos eigen.

Wat bieden we jou?

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.800 en € 3.400, afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • Alle ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen;
 • Reiskostenvergoeding en een fijne werkplek die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer;
 • Thuiswerken is deels mogelijk;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis en 3 atv-dagen;
 • Leuke, spontane en betrokken collega’s.

Verloop van de sollicitatieprocedure

We laten je snel weten of we je uitnodigen voor een (kennismakings)gesprek. Klikt het? Dan volgt een tweede gesprek. Ook loop je een paar uur mee, zodat je inzicht krijgt in de werkzaamheden en met wie je gaat samenwerken. Nog steeds een klik? Dan doen we je graag een passend aanbod!

Meer informatie of direct solliciteren?

Vragen? Bel of mail met onze HR-adviseur via 076-5022080 of hr@ak-advocaten.eu. Direct solliciteren? Mail je motivatie en cv naar hr@ak-advocaten.eu.

Ik wil solliciteren

Onze drie kernwaarden die allemaal beginnen met een A, onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Over AK Advocaten

AK Advocaten bestaat meer dan 40 jaar en staat particulieren, ondernemers en ontwikkelaars bij op het gebied van letselschaderecht, vastgoedrecht, ondernemings- en arbeidsrecht, familierecht, (milieu- en verkeers)strafrecht en mediation. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen. Met onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

 Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving. 

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren