Rechtsgebied

Letselschade

Iedereen kan te maken krijgen met een ongeluk of voorval waardoor letselschade ontstaat. De sectie letselschade behartigt de belangen van ieder slachtoffer.

Onze specialisten staan je graag bij!

De sectie letselschade behartigt de belangen van ieder slachtoffer.

Gespecialiseerd team ervaren letselschade advocaten

De sectie Letselschade heeft veel ervaring met het bijstaan van belangen van personen die letsel hebben opgelopen als gevolg van:

Ons team van 14 letselschadespecialisten staat voor je klaar. Wij hebben een brede expertise op het gebied van letsel, waarbij ieder teamlid zijn of haar eigen specialisatie heeft. Er is altijd een specialist die jouw probleem kan oplossen.

Het team bestaat uit verschillende type advocaten en juristen. Heel belangrijk, want er moet een klik zijn met de persoon die jouw zaak behandelt. Door de omvang van het team is het in de praktijk nooit een probleem om een match voor je te vinden. Goede vakkennis en de menselijke maat staan centraal. Wij zijn er om jou te helpen.

Letselschade is de schade die je lijdt door een verwonding of ziekte, opgelopen door een voorval of ongeluk waarvoor iemand anders aansprakelijk is.

Ferda van Benthem

Vereniging van letselschade advocaten

De advocaten van ons kantoor zijn uiteraard lid van de specialistenvereniging voor Letselschade advocaten, LSA. Zie in onderstaande video wat onze LSA-advocaten voor jou kunnen betekenen!

Onze werkwijze

1. Onderhandelen met aansprakelijke partij

Wij proberen jou zo goed mogelijk te steunen in de onderhandelingen met de aansprakelijke partij. Onze gesprekspartner is meestal een verzekeringsmaatschappij. Wij kennen de manier van denken en handelen van verzekeringsmaatschappijen, omdat wij dit werk al meer dan 25 jaar doen.

2. Zaak voorleggen aan de rechter of mediator

Als praten met de verzekeringsmaatschappij niet meer helpt en het slachtoffer onrecht wordt aangedaan, schakelen wij de rechter in. In sommige gevallen kan mediation tot een oplossing leiden.

 • Case letselschadezaak

  Case: Eigenaar en directeur van GrassGreener Europe over letselschadezaak

  De eigenaar en directeur van GrassGreener Europe in Roosendaal raakte betrokken bij een ernstig verkeersongeval. Asselbergs & Klinkhamer stond hem bij in de letselschadezaak.

Dit is wat klanten over ons zeggen

 • Ine en Astrid hebben samen heel snel voor duidelijkheid gezorgd.

  — D. Beuzenberg Reuvers

 • De samenwerking met Daniëlle was zeer prettig.

  — Carine de Bruine

 • Margot reageerde snel en adequaat op mijn vragen en opmerkingen.

  — John van Eekelen

 • Toen Anouk binnenkwam was er gelijk een klik, ze heeft ons altijd goed geholpen.

  — Mevrouw Borsje – Pronk

 • Suzanne deed er alles aan om de zaak zo goed mogelijk voor mij af te wikkelen.

  — Wilma Lucassen-van den Berg

 • Het contact met Ferda was vanaf het eerste moment fijn en vertrouwd.

  — C.P.A. Verbogt

 • Ine heeft een luisterend oor en ze denkt mee in oplossingen.

  — Kayleigh Hansum

Direct juridisch advies?

Ben jij slachtoffer en wil je weten of je jouw schade kunt verhalen? Neem dan contact op met ons team. Wij staan je graag bij.