AK Advocaten niet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Wanneer een
klein ongelukvolledig uit dehand loopt...

Iedereen kan te maken krijgen met een ongeval waardoor letselschade ontstaat. De letselschade advocaten en specialisten staan dag in dag uit slachtoffers bij. Letselschade opgelopen? Neem contact op voor advies!

"Na een ongeluk, recht op geluk!''

Iedereen kan te maken krijgen met een ongeluk of medische fout met letselschade tot gevolg. Het team van AK vindt dat iedereen na een ongeluk, recht heeft op geluk.

letselschaderecht etten leur

Heb ik een zaak?

In 90% van de gevallen kunnen we gelijk beoordelen of je een zaak hebt.

We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. Geheel kosteloos en vrijblijvend natuurlijk, want je hebt al genoeg aan je hoofd.

Wat vinden onze klanten?

Onze klanten bevelen ons aan en zijn niet alleen maar tevreden over de behaalde resultaten, maar ook met de omgang en het contact met onze advocaten. Benieuwd wat ze over ons schrijven? Wij scoren gemiddeld een 9+!

Wat zijn de kosten?

In 90% van de zaken betaal je helemaal niets.

In het eerste gesprek kijken we samen wat je kansen zijn en kijken we naar de verwachte kosten. Maak daarom gratis een afspraak of bekijk alvast onze vlog over kosten.

Vragen? Neem contact met ons op
+31 76 502 20 80 | Plan een gesprek

logo
logo

Specialisten in letselschade

Een groot aantal advocaten van ons kantoor zijn lid van de specialistenvereniging voor Letselschade advocaten, LSA. Dat zijn:

Zij zijn bij uitstek de specialisten op het gebied van de afhandeling van letselschadezaken. Voor de LSA advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen, die door de LSA wordt gewaarborgd. Nog afgezien van de emotionele kant van de zaak, rijzen er voor het slachtoffer of diens nabestaanden namelijk allerlei vragen van juridische, financiële en praktische aard. Hoe krijg ik mijn leven weer op de rit? Kan ik een claim indienen? Bij wie? Wat kan ik vorderen? En hoe gaat zoiets in zijn werk? De LSA advocaat kan je hierover adviseren en bij helpen.

Per 4 januari 2021 heeft De Letselschade Raad het Nationaal Keurmerk Letselschade gelanceerd. Hiermee levert De Letselschade Raad een duurzame bijdrage aan de verdere professionalisering van de letselschademarkt. Dit keurmerk is hét kwaliteitskeurmerk voor dienstverleners die bijdragen aan de afwikkeling van letselschades in Nederland en borgt de kwaliteit van werkzaamheden van letselschadeprofessionals. Met het verkrijgen van het keurmerk onderscheiden dienstverleners zich en tonen ze aan dat ze kwaliteit leveren. Kortom: het is één keurmerk voor de hele letselschadebranche; eenduidig en overzichtelijk.

Letselschade na een ongeval?

Heb je een vraag aan een van onze juridisch medewerkers of advocaten? Neem dan contact op met ons team. Wij staan je graag bij!

Plan een kennismakingsgesprek

Case

Eigenaar en directeur van GrassGreener Europe over letselschadezaak

Als praten met de verzekeringsmaatschappij niet meer helpt en het slachtoffer onrecht wordt aangedaan, schakelen wij de rechter in. In sommige gevallen kan mediation tot een oplossing leiden.

Lees de case