5 juli 2017 Scheidingscafé in Etten-Leur

20 jun 2017 Familierecht Anoeska van Ginderen

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.
Overweegt u om uit elkaar te gaan? Bent u verwikkeld in een scheiding? Of bent u al enige tijd gescheiden, maar zijn er zaken nog niet afgewikkeld? Bezoek dan het scheidingscafé in Etten-Leur!

Laat u goed informeren over een scheiding

Gedurende alle stadia van een scheiding moet u belangrijke beslissingen nemen en kunnen er veel vragen ontstaan. Zo moeten er bijvoorbeeld beslissingen worden genomen over de kinderen, de alimentatie, de procedure en de woning. Maar ook aan andere aspecten zal de nodige aandacht moeten worden besteed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verzekeringen, testamenten, pensioenen en de onderneming van een of beide partners. Een goede beslissing kunt u alleen maken met behulp van de juiste informatie en gedegen advies. Om grip te houden op de situatie, is het belangrijk dat de vele vragen beantwoord worden. Het scheidingscafé biedt u hiervoor een unieke en laagdrempelige mogelijkheid!

Extra aandacht voor alimentatie tijdens Scheidingscafé juli 2017

Tijdens het eerstvolgende scheidingscafé op 5 juli 2017 geven onze familierecht advocaten een presentatie over kinder- en partneralimentatie. Wie heeft recht op alimentatie en tot wanneer, hoe wordt de alimentatie berekend en hoe kan alimentatie gewijzigd worden? Ook de ervaringen in de praktijk en handige tips komen aan bod. Uiteraard is er daarnaast en na afloop gelegenheid om vrijblijvend informatie in te winnen of vragen te stellen aan de familierechtadvocaten van AK Advocaten.

Scheidingscafé in Etten-Leur

Op 5 juli bent u vanaf 19.30 uur van harte welkom bij een nieuwe editie van het Scheidingscafé. De presentatie start om 20.00 uur en de avond eindigt omstreeks 21.30 uur in de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. De tweede en derde editie van dit jaar vinden plaats op donderdagavond 7 september en 9 november 2017, eveneens in de Nieuwe Nobelaer. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie vindt u op de website en social media van AK Advocaten. Wij hopen u te mogen begroeten! Scheidingscafé in Etten-Leur Fotocredits: zinkevych / Fotolia

Over de blogger
Anoeska van Ginderen

Anoeska is gespecialiseerd in het familierecht. Zij is zowel advocaat als mediator. Haar praktijk bestaat voornamelijk uit echtscheidingen en de verbreking van samenlevingen.

Meer artikelen van Anoeska van Ginderen
Anoeska van Ginderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.