Anoeska van Ginderen - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Anoeska

Anoeska van Ginderen

Beëdigingsdatum: 21 februari 2007

Maakt deel uit van de secties:
Familierecht, Mediation

Over mij

Anoeska is gespecialiseerd in het familierecht. Zij is zowel advocaat als mediator. Haar praktijk bestaat voornamelijk uit echtscheidingen en de verbreking van samenlevingen. Zo adviseert en procedeert Anoeska over alimentatievraagstukken, contactregelingen/ouderschapsplannen, de verdeling van vermogen, pensioenrechten en de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden. Zij heeft veel ervaring met scheidingen waarin een onderneming betrokken is.

Daarnaast adviseert en procedeert Anoeska over naamswijzigingen, binnenlandse adoptie, de erkenning/ontkenning van kinderen en in bewindzaken. Door de rechtbank wordt zij regelmatig benoemd tot bijzondere curator in afstammingszaken.

Anoeska houdt in haar werk alle belangen voor ogen, ook die van de kinderen, zonder daarbij afbreuk te doen aan de belangen van haar klanten. Het tot stand brengen van een evenwichtige regeling heeft dan ook haar voorkeur, zodat partijen met duurzame afspraken weer verder kunnen. Komt het toch tot een procedure? Dan stelt haar ervaring Anoeska in staat om vooraf een goede inschatting te maken van kansen, mogelijkheden en risico’s.

“Bij een scheiding spelen er altijd verschillende belangen. Zo zijn er vaak kinderen bij betrokken. Dan is het prettig als de verhoudingen tussen de ouders zo goed mogelijk blijven. Aan de andere kant kent een scheiding een hele zakelijke kant, zeker als een van de ex-partners een onderneming heeft. Het is mooi als ik samen met mijn klant een balans in die belangen weet te vinden. Dat begint met luisteren naar wat de klant zelf graag wil bereiken en een duidelijk plan van aanpak. Vervolgens proberen we met elkaar op een praktische en creatieve manier tot een goede regeling te komen.”

Opleidingen:

  • Vrije Universiteit Amsterdam

Verbonden aan kantoor sinds: 2006

Specialisatieopleiding:

  • Juridische Specialisatieopleiding Familierecht IMFO (Instituut voor Mediation en Familierecht Opleidingen)
  • Basisopleiding Scheidingsmediaton IMFO (Instituut voor Mediation en Familierecht Opleidingen)
  • Specialisatieopleiding Scheidingsmediaton IMFO (Instituut voor Mediation en Familierecht Opleidingen)

Lidmaatschappen:

  • Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS)

Maatschappelijke nevenfuncties:

  • Lid MKB Netwerk Roosendaal

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Vriendelijk en deskundig bijgestaan, er wordt goed mee- en vooruit gedacht.

— Johan Aarnoudse

heb me welkom en aangehoord gevoeld

— Eddy Wester

Anoeska heeft mijn dossier goed behandeld.

— C.J. Nagelkerke

Mevrouw van Ginderen hield goed rekening met mijn situatie en de wensen daarin. Ze heeft mij op een zeer prettige manier geholpen en bijgestaan.

— Carola Bakx

Ik kijk positief terug op de periode dat Anoeska van Ginderen mij heeft bijgestaan en wat we bereikt hebben.

— Robert Fernandes

Het was een prettige samenwerking in een voor mij moeilijke tijd waarin ik over de rand van de afgrond heb gestaan. Het is dan fijn dat iemand af en toe messcherp is om mijn belangen te behartigen. Maar soms ook naar mij toe, maar ik had altijd de indruk dat de menselijke kant niet uit het oog verloren werd.

— Guus Hanegraaf