AK Advocaten ook in 2017 keurmerkhouder Senior-OK

07 mrt 2017 Letselschaderecht Ferda van Benthem

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.
In mijn eerdere blog schreef ik al over het toenemend aantal senioren en de kans dat zij betrokken raken bij een ongeluk. Tevens heb ik toen aangegeven dat wij er trots op zijn dat wij het Keurmerk Senior-OK mogen dragen. Ook in 2017 mogen wij het Keurmerk Senior-OK dragen! Wat het keurmerk inhoudt en waarom wij dit keurmerk belangrijk vinden zal ik in dit blog uitleggen.

Bescherming van belangen

Het doel van het Keurmerk Senior-OK is het beschermen van de belangen van senioren waar het gaat om diensten die worden aangeboden. Het gaat om hele praktische zaken, zoals het inschakelen van een verhuisbedrijf of de aankoop van een goed bed. Ook het inschakelen van een advocaat valt hier onder. Vroeger vertrouwde men op ervaringen van de buurvrouw of werd de Gouden Gids geraadpleegd. Tegenwoordig wordt er reclame gemaakt via internet en social media. Het aanbod is enorm gegroeid. Hoe weet je nu of je met een betrouwbare organisatie in zee gaat?

Controle op kwaliteit door Keurmerk Senior-OK

De controle op de kwaliteit van diensten die wordt aangeboden is vaak ver te zoeken. Het gebeurt helaas maar al te vaak dat beloftes worden gedaan die niet worden waargemaakt. Senioren zijn steeds vaker de dupe van agressieve verkooppraatjes. Zij verdienen het om tegen louche aanbieders beschermd te worden. Het Keurmerk Senior-OK helpt bij het vinden van een betrouwbare organisatie.

Kwaliteit gewaarborgd

Organisaties die het Keurmerk Senior-OK mogen dragen werken volgens duidelijke richtlijnen en criteria. Het gaat om criteria die zien op de waarden die senioren belangrijk vinden, zoals integriteit, professionaliteit, duidelijkheid en respect. Voordat een organisatie het keurmerk mag uitdragen, vindt er een uitgebreide toetsing plaats. Vervolgens wordt jaarlijks getoetst of de organisatie nog wel aan de criteria voldoet. Op die manier blijft de kwaliteit gewaarborgd. Meer informatie over het keurmerk kunt u vinden op de website van het Senior-OK keurmerk.

U bent bij ons aan het goede adres

De waarden die het keurmerk uitdraagt hebben wij ook hoog in het vaandel staan. AK Advocaten mag sinds de oprichting van het Keurmerk Senior-OK in 2016 dit keurmerk dragen. Dit keurmerk is voor het jaar 2017 verlengd en daar zijn wij uiteraard trots op! Keurmerk Senior-OK 2016

Over de blogger
Ferda van Benthem

Ferda is sinds 1990 advocaat letselschaderecht. Daarnaast is zij mediator. Ferda werkt vrijwel uitsluitend voor slachtoffers. Met haar 30 jaar ervaring is zij gepokt en gemazeld in de wereld van verzekeraars en rechtbanken.

Meer artikelen van Ferda van Benthem
ferda van benthem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.