Drie MfN-studiemiddagen 'mediation bij letselschade' - Asselbergs & Klinkhamer advocaten

Asselbergs & Klinkhamer
gaat zorgvuldig met uw privacy om.

Onze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies zijn er om de website goed te laten functioneren en om statistieken te verzamelen aan de hand waarvan de website kan worden verbeterd.

op 18 en 25 augustus en op 1 september as.

Uw docenten zijn George Smits en Ferda van Benthem.

Bij de afhandeling van letselschadezaken wordt mediation steeds vaker ingezet om tot een definitieve afronding van de zaak te komen. De verwachting is dat de komende jaren ook in minder complexe zaken mediation vaker zal worden ingezet. De kans dat u er mee te maken krijgt, wordt dus steeds groter.

George Smits (psycholoog, coach en verbonden aan Resetpartner) en Ferda van Benthem (mediator, verbonden aan Asselbergs & Klinkhamer Advocaten) hebben een training ontwikkeld; ‘Hoe praktisch om te gaan met mediation?’.

Tijdens deze praktijkgerichte training besteden we aandacht aan zaken zoals: Hoe bereid ik als dossierbehandelaar en expert (aan de zijde van de benadeelde of aan de zijde van de verzekeraar) een mediation voor? Wat moet mijn houding zijn? Hoe reageer ik op een correcte wijze op de houding van de andere partij (verzekeraar, slachtoffer, belangenbehartiger) zonder afbreuk te doen aan mijn positie?

George zal ingaan op de psyche van het slachtoffer en de lijdensmelding.

Ferda zal het geheel in een meer juridisch kader plaatsen en praktische tips geven voor en tijdens het mediationproces, bijvoorbeeld:  Hoe zit het met geheimhouding en rechtsgeldigheid van gemaakte afspraken? Wanneer kan een partij zich eventueel succesvol beroepen op vernietiging van de overeenkomst, gesloten aan de mediationtafel?

De training is verdeeld over drie dinsdagmiddagen op 18 en 25 augustus en op 1 september as. van 14.00 uur tot 21.00 uur. De cursuskosten bedragen €700,- per dag. Het geleerde kan direct ingezet worden in ieder contact met een professionele (weder-)partij en/of particulier (benadeelde).

7 MfN-punten en 6 Nivre-punten.
De training wordt tevens als inhousecursus aangeboden en is geschikt voor de dossierbehandelaar, mediator, klachtenfunctionaris, leidinggevende.

Hier treft u het volledige programma of u bezoekt de site:

http://www.resetpartner.nl/nl/academie/open-trainingen/mfn–studie-mediation-bij-letselschade/

Of bel: 073 – 610 05 44 (drs. George Smits) of 076 – 502 20 80 (mr. Ferda van Benthem) of mail naar info@resetpartner.nl of fvb@ak-advocaten.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.