Nieuwe editie scheidingscafé Etten-Leur

30 okt 2017 Familierecht Anoeska van Ginderen

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.
Overweegt u om te scheiden of bent u al verwikkeld in een scheiding? En heeft u minderjarige kinderen? Wilt u weten wat een scheiding voor uw kind betekent? Kom dan naar de nieuwe editie van het scheidingscafé op donderdag 9 november in Etten-Leur!

Kinderen en scheiding

Voor kinderen is een scheiding een ingrijpende ervaring. Het vertrouwde gezin valt uit elkaar. Veel kinderen hebben daar last van, ongeacht hun leeftijd. Ouders kunnen de vervelende gevolgen voor hun kinderen beperken door goed met elkaar te communiceren en samen goede afspraken te maken. Bijvoorbeeld over de vragen waar de kinderen gaan wonen en hoe vaak zij de andere ouder zullen zien. Welke afspraken moeten er verder worden gemaakt? Wat zegt de wet hierover en hoe kijkt een rechter daar tegenaan? Belangrijk is ook dat kinderen vanaf 12 jaar zelf een positie hebben in de scheidingsprocedure. Wilt u weten hoe wordt omgegaan met de stem van uw kind? Onze familierechtadvocaten delen graag hun ervaringen en tips uit de praktijk met u.

Ook voor al uw andere vragen

Het scheidingscafé biedt daarnaast de unieke mogelijkheid om vrijblijvend informatie in te winnen en vragen te stellen aan de familierechtadvocaten van AK Advocaten. Voorafgaand aan en na de presentatie beantwoorden zij graag uw vragen over scheiding. Dus ook als u andere vragen hebt dan over kinderen, bent u welkom op het scheidingscafé!

Informatie over nieuwe editie scheidingscafé

De laatste editie van het scheidingscafé van dit jaar vindt plaats op 9 november 2017 in de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Iedereen is welkom om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. U hoeft zich hier van tevoren niet voor aan te melden. Ook is de toegang tot het scheidingscafé gratis. Vanaf 19.45 uur gaan de deuren open en om 20.00 uur start de presentatie. Omstreeks 21.30 uur is het scheidingscafé afgelopen. Bent u op zoek naar meer informatie over deze nieuwe editie? Bekijk dan de website van AK Advocaten of volg ons via Facebook, Twitter en LinkedIn. Graag tot 9 november! Fotocredits: Fxquadro / Fotolia

 

Over de blogger
Anoeska van Ginderen

Anoeska is gespecialiseerd in het familierecht. Zij is zowel advocaat als mediator. Haar praktijk bestaat voornamelijk uit echtscheidingen en de verbreking van samenlevingen.

Meer artikelen van Anoeska van Ginderen
Anoeska van Ginderen - Familierechtadvocaat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.