AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Maak
kennis met
Avyola

Avyola de Haas

Beëdigingsdatum: 28 juli 2023

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Avyola werkt sinds oktober 2022 als jurist en sinds juli 2023 als advocaat bij de sectie Letselschade van AK Advocaten. Zij werkt voornamelijk voor slachtoffers.

“Binnen de sectie letselschade heb je betekenisvol werk, waarin je op een positieve manier het verschil kunt maken in het leven van mensen. Ik vind het dan ook belangrijk om onze klanten echt te ontzorgen en ze helder en duidelijk uit te leggen welke stappen we nemen.”

Voordat zij bij AK Advocaten kwam volgde Avyola de master Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht, met een dubbele specialisatie: intellectueel eigendomsrecht en commercieel vermogensrecht.

Opleidingen:

  • Bachelor Rechtsgeleerdheid – Universiteit Utrecht
  • Master Nederlands recht – Universiteit Utrecht

Verbonden aan kantoor sinds 2022

 

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Geweldige dienstverlening. Wij hebben vanaf het begin dat uw kantoor onze belangen zouden behartigen alleen maar 2 positieve advocaten gehad. Zij hebben zich vanaf het begin volledig ingezet voor onze belangen, wij zijn beide dan ook zeer dankbaar. Heel vaak kregen wij een update van beide en ook als wij vragen hadden werd er altijd spontaan op gereageerd, nooit was hun iets te veel.
Wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat en houden hele fijne herinneringen aan uw kantoor over.

— Fam. Jansen, Hoogeveen

Erg prettig contact. In een nare periode na het ongeval werden wij perfect bijgestaan en respectvol behandeld.

— Martien, Made

Ik ben op een prettige professionele manier geholpen. Er werd duidelijk alles uitgelegd en er werd naar mijn verhaal geluisterd. Ook de afwikkeling van mijn casus is goed afgehandeld.

— Hanny, Sambeek