AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Maak
kennis met
Joost

Joost van Beek

Beëdigingsdatum: 10 februari 2023

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Joost is in augustus 2022 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Sinds september 2022 startte hij als juridisch medewerker. Inmiddels is Joost beëdigd en werkt hij als advocaat bij AK Advocaten.

Joost is gespecialiseerd in letselschade en werkt voornamelijk voor slachtoffers die letsel hebben opgelopen bij een ongeval of medische fout. Joost is altijd erg betrokken bij zijn klanten.

“Elke zaak die op mijn bureau terecht komt behandel ik met evenveel passie als oog voor detail, waarbij kwaliteit altijd op de eerste plaats staat.”

Opleidingen:

  • Master Privaatrecht – Erasmus Universiteit Rotterdam

Verbonden aan kantoor sinds 2022

Publicaties:

  • A.A. van Beek, annotatie bij rechtbank Noord-Nederland 6 april 2022, ECLI:NL:RBNNE:2022:1512, PS-Updates 2022-0349.

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Prima! Goed geïnformeerd in de genomen stappen.

— Veerle, Katwijk

Goed werk geleverd. Duidelijkheid, vriendelijke omgang, zeer professioneel.

— Ria, Den Haag

Ben heel goed geholpen met goed resultaat. Goede communicatie en er is goed aan gewerkt voor mij claim te verkrijgen. Hartelijk dank, met name Joost van Beek.

— John, Roosendaal

Prima service en dienstverlening. Vanaf het moment dat dit kantoor mij werd aangewezen om mij te vertegenwoordigen in een letselschade zaak heb ik goede ervaringen. Al met al duurde het lang maar is alles naar volle tevredenheid opgelost en afgehandeld.

— Andrea, Amstelveen

Heel fijn en duidelijk te woord gestaan. Vanaf dag één heeft de heer van Beek mij zeer duidelijk en goed en vriendelijk te woord gestaan. Hij heeft ook goede suggesties gedaan.

— Ange, Amsterdam

Heel goed resultaat. Joost heeft een mooi resultaat voor mij behaald. Dat had ik niet verwacht

— Frans, Oosterhout

Ik heb nog nooit een advocaat meegemaakt zoals Joost. Dit is er één die een extra kilometer maakt, een extra stap zet en kortom net iets extra's doet voor zijn cliënten. Ik kan Joost niet genoeg bedanken voor het werk dat hij voor mij heeft gedaan. Ik hoop dat ik nooit meer een advocaat nodig zal hebben... Maar mocht dat wel zo zijn, dan zal dat Joost van Beek zijn. TOP VENT!

— Feliciano, Rotterdam

Meneer van Beek had oog voor mijn situatie. Daarnaast heeft hij de zaken secuur en op korte termijn afgehandeld. Ik voelde me gehoord.

— Samantha, Zaandijk