Interview met Marco Jobse van Jobse Groep over de samenwerking met AK

12 dec 2023 Algemeen AK Advocaten

Full service bouwbureau

Jobse Groep, gevestigd aan de Markt in Etten-Leur, werd opgericht in 2008. In de afgelopen 15 jaar groeide het bedrijf uit tot een full service bouwbureau met 27 medewerkers. Particulieren, bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen uit heel Nederland kunnen bij Jobse Groep terecht voor verschillende expertises: advies, ontwerp en het  voorbereiden en begeleiden van bouwprojecten. Marco: “Dan moet je denken aan verschillende soorten projecten, van onderhoud en renovatie tot nieuwbouw.”

Daarnaast is Jobse Groep gespecialiseerd in bouwkundige keuringen en schade-expertises, energielabels en het volledig gedigitaliseerd inmeten van gebouwen. “Hierbij gaan wij vaak een stap verder dan veel andere bureaus,” aldus Marco. “Zo kunnen wij het inmeten combineren met een bouwkundige keuring en een energielabel. Op basis van die gegevens kunnen we een advies uitbrengen over bijvoorbeeld de verduurzamingsmogelijkheden van het pand. En daar kunnen we dan ook weer de juiste partijen bij uitzoeken om het uit te voeren.”

marco jobse

Netwerk

Vanuit zijn netwerk in Etten-Leur maakte Marco ruim 10 jaar geleden kennis met AK Advocaten. Marco: “We hebben ze gelukkig niet vaak nodig, maar als het eens nodig is heb vaak contact met Judith Vermeeren. Zij heeft ons een paar keer bijgestaan in zaken, die we tot nu toe altijd hebben gewonnen. Dan deed zij haar werk heel goed, maar bleek gelukkig ook dat wij ons werk goed hadden gedaan.”

Naast het vastgoedrecht helpt AK Jobse Groep met hun arbeidsrechtelijke vragen. “Dan gaat het om verzuim of uitdiensttredingen, maar ze hebben ons bijvoorbeeld ook geholpen met onze arbeidscontracten, zzp-overeenkomsten en de autoregelingen voor het personeel. Onze mensen wonen door heel Nederland en werken in heel Nederland, dus dat moet goed geregeld zijn.”

''Wat mij vooral aanspreekt aan AK is de bereikbaarheid en de persoonlijke benadering.''

Marco Jobse

Typisch AK

Op de vraag wat nu typisch AK Advocaten is antwoordt Marco: “Wat mij vooral aanspreekt is de bereikbaarheid van Judith en Frans. En hun persoonlijke benadering. Wij werken noodgedwongen ook wel eens met andere advocaten elders in het land, en dan merk je inhoudelijk misschien niet eens zo’n groot verschil, maar wel in de afstemming en strategiebepaling. Omdat we elkaar goed kennen loopt het met AK gewoon allemaal heel vlot en makkelijk.”

Ik wil contact opnemen

Over de blogger
AK Advocaten

AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.

Meer artikelen van AK Advocaten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.