Vacature juridisch-medewerker of advocaat-stagiaire Vastgoed

vacature-vastgoed

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Talent dat zichzelf ten doel stelt: hoogwaardige juridische dienstverlening aanbieden, in begrijpelijke taal en met maximale betrokkenheid bij de cliënt. Talent dat zich kan vinden in onze kernwaarden en deel wil uitmaken van een team van specialisten dat in prettige en open sfeer met elkaar samenwerkt.

Wie zoeken wij?

Vanwege groei van de praktijk zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker of advocaat-stagiaire Vastgoed. Iemand die:

  • Is afgestudeerd in het civiele recht;
  • Zich wil positioneren als een specialist op het gebied van het civiele Vastgoedrecht;
  • Het leuk vindt om mee te denken op het gebied van PR & acquisitie;
  • Proactief, doortastend en pragmatisch is;
  • De klant centraal stelt en een flexibele en betrokken collega is.
  • Affiniteit met bestuursrecht is een pré.

Van welke sectie ga jij deel uitmaken?

De sectie Vastgoedrecht bestaat uit 11 specialisten. De advocaten hebben elk hun eigen specialisatie en werken nauw samen in zaken. De civilisten van de sectie adviseren en procederen voor gemeenten, projectontwikkelaars, aannemers en vastgoedeigenaren over onder meer huur- en koopovereenkomsten, beperkte rechten en aanbestedingen. De specialisten Omgevingsrecht adviseren en procederen over bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen (bouwen en  milieu), handhaving en onteigeningen. Het is een hecht team, er wordt hard gewerkt en er is veel ruimte voor zelfstandigheid. .

Wat bieden wij?

Je gaat deel uitmaken van een hecht team van specialisten. Uiteraard krijg je binnen een kantoor van specialisten alle ruimte je (verder) te specialiseren en te ontwikkelen. Vitaliteit van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Daar sturen wij actief op. Een goede balans tussen werk en privé is daar onderdeel van.

Het salaris zal worden afgestemd op jouw achtergrond en ervaring.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Loesje Klaasen-Frankfort (manager Business Development & Bedrijfsvoering; tel. 06-51710233). Of solliciteer direct en stuur je motivatie, c.v., stagebeoordeling(en) en cijferlijsten aan lk@ak-advocaten.eu.

Over Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten stelt zich tot doel het leveren van hoogwaardige juridische diensten in ondernemingsrecht, letselschaderecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, familierecht, strafrecht en mediation met de nodige voortvarendheid, in begrijpelijke taal met een maximale betrokkenheid en bereikbaarheid van de behandelend advocaat. Een missie waarin wij inmiddels meer dan 35 jaar slagen!

Wij zijn gevestigd in Etten-Leur en hebben een reputatie opgebouwd als één van de meest voortvarende én vooruitstrevende advocatenkantoren in de regio Breda. We staan bekend om onze betrokkenheid bij onze cliënten, onze leefomgeving en bij elkaar. Wij focussen op optimale bediening van onze cliënten, met oog op en kennis van de markt waarin deze cliënten zich bewegen. Met circa 30 advocaten en juridisch medewerkers is A&K één van de grotere kantoren in regio.

Een sterk kantoor wordt gedragen door een sterk team van sterke individuen. Onze 3 kernwaarden die allemaal beginnen met een A onderstrepen wie wij zijn, hoe we met elkaar omgaan en welke ambitie we hebben.

Wij zijn Aandachtig

Door aandacht te hebben voor elkaars kwaliteiten en deze beter te benutten, gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. We zijn inlevend, nemen initiatief, hebben oog voor meerdere belangen en hart voor kantoor, onze klant en leefomgeving.

Wij zijn Aansprekend

We zijn eerlijk, durven uit te spreken en elkaar aan te spreken. Iedereen heeft het recht om zich in onze organisatie geborgen en gewaardeerd te voelen. Daarom spreken we elkaar aan en geven we open en eerlijke feedback. Dat komt de sfeer én de productiviteit ten goede.

Wij zijn Aanwezig

We zijn er voor elkaar, we zijn er voor onze klanten en onze omgeving. En in alles wat we doen zijn we transparant, open en respectvol.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld