Een persoonlijke aanpak op gebied van arbeidsrecht voor werknemers 

Wat gebeurt er met het concurrentiebeding als ik ontslagen word? Klopt mijn vaststellingsovereenkomst Is mijn transitievergoeding reëel? Wat moet ik doen als ik arbeidsongeschikt raak? Wat zijn mijn rechten en plichten als ik langdurig ziek ben? Bij AK Advocaten begrijpen we dat een (mogelijk) arbeidsconflict of een (dreigend) ontslag een behoorlijke impact op je werk en je inkomen heeft. Daarom leggen wij je in duidelijke taal uit wat je rechten en verplichtingen zijn en leggen wij eerlijk en je voor hoe de kansen en risico’s zijn in jouw zaak. Zo weet je als werknemer waar je aan toe bent en kun je een weloverwogen keuze maken.

Maak vrijblijvend een afspraak

Tientallen jaren ervaring als arbeidsrecht advocaat

Wij helpen werknemers met het oplossen en voorkomen van arbeidsconflicten en helpen hen als ontslag dreigt. Op betrouwbare en laagdrempelige wijze maken we een juridisch traject behapbaar. We verdiepen ons in je situatie, zijn eerlijk over kansen en risico’s en zoeken naar een oplossing die het beste bij jouw situatie en wensen past. Door onze jarenlange ervaring snappen wij bovendien hoe werkgevers werken en denken en kunnen wij helder aan je uitleggen waarom werkgevers bepaalde keuzes maken en wat je tijdens een procedure kan verwachten.

Wij hebben een brede expertise op het gebied van Arbeidsrecht voor werknemers

Ervaren ontslagrecht advocaat

Een (dreigend) ontslag komt vaak hard aan en roept veel vragen op. Kan ik worden ontslagen? En hoe zit het met de ontslagvergoeding? Heeft je werkgever een eerlijk voorstel gedaan? Wij nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden, onderzoeken je situatie en geven heldere en vooral eerlijke adviezen over de vervolgstappen.

Advocaat concurrentiebeding

Je vertrekt naar de concurrent, maar in je arbeidsovereenkomst staat een concurrentiebeding. Is het concurrentiebeding rechtsgeldig? Kan mijn werkgever mij aan het concurrentiebeding houden. Wat zijn de kansen en risico’s bij het aanvechten van het concurrentiebeding? Wij zoeken het voor je uit en adviseren eerlijk over de beste juridische vervolgstappen.

Vrije advocaatkeuze

Wist je dat je in Nederland recht hebt op een advocaat naar keuze? Dit betekent dat je niet bij de jurist van je rechtsbijstandverzekering of de door je rechtsbijstandverzekeraar aangewezen jurist hoeft te blijven. Bij de start van een procedure ben je vrij om een advocaat te kiezen die je vertrouwt en bij je past.

Juridisch advies nodig?

Heb je een vraag of wil je jouw situatie graag bespreken met onze arbeidsrecht advocaten? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag. Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en op onze kosten.

Maak vrijblijvend een afspraak

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

Goed geholpen door Frans. Hij gaf duidelijke uitleg. Aardige ontvangst ook van de mensen van achter de balie. Klasse!

— E.D. Krielen-de Graaf, Zevenbergen

Zeer kundig, professioneel mét oog voor de menselijke maat. Bijzonder prettige ervaring. Snelle afhandeling en contact met Esther.

— K.H., Etten-Leur

De zaak is tot grote tevredenheid snel en netjes afgehandeld door Frans. Altijd zeer vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.

— M. Vroegrijk, Etten-Leur

Het was ontzettend fijn dat ik direct na afloop van het gesprek waarin mij ontslag was aangezegd bij Frans van Meer langs kon komen. Mijn zaak is snel en deskundig en vooral ook plezierig afgehandeld. Hartelijk dank.

— S. Wigchert, Etten-Leur