Interview met Dorien en Werner van IntoWood, over de samenwerking met AK Advocaten

27 jun 2023 Vastgoedrecht AK Advocaten

Ruim 11 jaar geleden richtte Werner Rockx IntoWood op, vanuit een passie om mooie dingen te maken. Aanvankelijk deed hij alles zelf, maar inmiddels bestaat het IntoWood team uit zo’n 37 medewerkers: interieurontwerpers, interieurbouwers, werkvoorbereiders, lassers, vloerleggers en bouwspecialisten. In dit interview spreken we Werner Rockx en Dorien Hereijgers, respectievelijk directeur en operationeel manager bij IntoWood, over de samenwerking met AK Advocaten.

Jong, dynamisch en toekomstgericht

IntoWood is een jong en dynamisch bedrijf, dat zowel de zakelijke als de particuliere markt bedient. Daarbij gaan ze net iets verder dan de concurrentie, onder meer omdat zij een totaalconcept aan kunnen bieden: van het ontwerp tot en met de volledige verbouwing. Het bedrijf is erg toekomstgericht. Zo is IntoWood op dit moment bezig met een groot automatiseringstraject in het productieproces.

Werner: ”We doen nu nog veel handmatig. Ons bedrijf is groeiende, maar we willen eigenlijk niet meer personeelsleden aannemen. Daarom zijn we gaan kijken of we het productieproces efficiënter konden inrichten. In de fabriek gaan we dit proces nu volledig automatiseren. Over een jaar of anderhalf jaar moet dit project afgerond zijn.”

Klankborden

Via JCI Etten-Leur leerden Dorien en Werner een jaar of acht geleden Judith Vermeeren kennen. In die periode groeide het vertrouwen in elkaar. Sinds een jaar of drie staat Judith Dorien en Werner ook juridisch bij. Dorien: “Judith helpt ons met onze algemene voorwaarden en in dossiers met onderaannemers. Ook geeft ze ons regelmatig strategisch advies, bijvoorbeeld als er iets speelt met een leverancier.” “Maar ze toetst ook onze contracten, bijvoorbeeld bij grotere aanbestedingen” vervolgt Werner.

“Judith is belangrijk voor ons omdat we altijd even met haar kunnen klankborden op het moment dat we over iets twijfelen,” aldus Dorien. “Ze helpt ons dan vaak met een telefoontje of een mailtje van vier regels weer een heel eind verder. Haar kracht is dat ze weinig woorden nodig heeft en snel in de smiezen heeft waar het om draait.”

AK Advocaten omvang van processtukken in hoger beroep

''Judith is belangrijk voor ons omdat we altijd even met haar kunnen klankborden op het moment dat we over iets twijfelen''

Dorien Hereijgers

Typisch AK Advocaten

Op de vraag wat nu typisch AK Advocaten is antwoordt Dorien: “Je merkt dat AK een echt team is, dat betrokken is bij hun klanten en ze ook proactief benadert. Zo krijgen we regelmatig vanuit andere vakgebieden een uitnodiging voor een lezing of een netwerkborrel. Verder is het contact professioneel, maar wel heel persoonlijk. Ook de ondersteuning kent ons goed. Ik denk dat ik mij bij een ander advocatenkantoor minder snel op mijn gemak zou voelen, omdat het daar dan veel formeler zou zijn. Maar bij AK is de drempel heel laag.”

Ik wil contact opnemen

Over de blogger
AK Advocaten

AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.

Meer artikelen van AK Advocaten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.