Déjà vu Interiors en haar openstaande facturen: een blogserie over ons incassotraject

14 okt 2022 Ondernemingsrecht Yannick Willems

N.b. Dit artikel is meer dan een jaar geleden voor het laatst gewijzigd. De informatie kan verouderd zijn.

Wanneer facturen onbetaald blijven, komen wij graag voor u in actie middels het incassotraject van AK Advocaten. Dit traject bestaat uit verschillende stappen. Daar vertellen we u natuurlijk graag alles over. Om het nog makkelijker te maken, schreef Yannick Willems een zevenvoudige blogserie aan de hand van een fictieve casus, waar het incassotraject stap voor stap wordt uitgelegd.

In het eerste blog beginnen we met een situatieschets van de fictieve case en een introductie van de betrokkenen. Vervolgens kunt u onderaan ieder blog eenvoudig door naar het volgende blog om zo een volledig beeld te krijgen van ons incassotraject.

Lees het eerste blog

Vragen over het incassotraject?

Heeft u naar aanleiding van de blogserie nog vragen over het incassotraject van AK Advocaten? Neem dan contact op met Yannick of een van zijn collega’s van de sectie Ondernemingsrecht.

Ik ga contact opnemen

Over de blogger
Yannick Willems

Yannick is gespecialiseerd in het vastgoed- en ondernemingsrecht. Hij heeft ervaring met het opzetten van samenwerkingen en ondernemingen, maar houdt zich ook bezig met conflicten binnen ondernemingen.

Meer artikelen van Yannick Willems

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.