AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Maak
kennis met
Elsemieke

Elsemieke Cools

Beëdigingsdatum: 25 juni 2021

Maakt deel uit van de secties:
Vastgoedrecht

Over mij

Elsemieke is vanaf augustus 2020 werkzaam op de sectie Vastgoedrecht van AK Advocaten, sinds juni 2021 als advocaat. Zij is gespecialiseerd in het civiel vastgoedrecht en adviseert over de huur- en verhuur van woon- en bedrijfsruimte, het bouwrecht en appartementsrecht. Daarnaast houdt Elsemieke zich onder meer bezig met het pachtrecht en burenrecht.

Elsemieke werkt voornamelijk voor projectontwikkelaars, investeerders en woningcorporaties, maar ook voor particulieren.

“Ik werk voor veel verschillende klanten, dat maakt het werk binnen de vastgoedsectie heel afwisselend. Ik vind het een uitdaging om de vraagstukken die klanten aan ons voorleggen snel te doorgronden en vervolgens met een helder advies te komen, zodat zij weten waar zij aan toe zijn.”

Elsemieke is in april 2020 ‘met genoegen’ afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens haar studie werkte zij onder meer als onderzoeksassistent bij de vakgroep Privaatrecht van diezelfde universiteit. Ook liep zij stage bij het Openbaar Ministerie.

Opleidingen:

  • Universiteit van Tilburg

Verbonden aan kantoor sinds 2020

Lidmaatschappen:

  • Vereniging van Jonge Onroerend goed Juristen (VJOJ)

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Duidelijke, rustige en vriendelijke benadering. Professioneel. In onze zaak zijn wij uitstekend bijgestaan door Elsemieke Cools onder supervisie van Judith Vermeeren. De contacten die we met beiden hebben gehad waren altijd zeer vriendelijk, helder, eerlijk en duidelijk. We voelden ons zeer goed door hen vertegenwoordigd.

— Annemiek, Etten-Leur

Fijne ervaring met dit kantoor. Snelle actie en bij afwezigheid van de betreffende snel reactie van vervanger! Verder duidelijke uitleg over diverse zaken waardoor ook wij zonder echte rechten kennis alles snapten!! Judith heeft in het begin de zaak opgepakt en later heeft Elsemieke het overgenomen.

— Jolanda, Oosteind

Ik ben zeer deskundig geholpen door AK Advocaten. De advocaten namen de tijd voor mijn zaak en gingen voor het maximale resultaat. Uw bereikbaarheid via de telefoon en e-mail was zeer goed.

— Kenneth, Hierden