omgevingsrecht etten leur
AK Advocaten niet zomaar een advocaat

#AKomgevingsrecht

Bestemmingsplannen?Daar wil je niet omheen draaien

De sectie omgevingsrecht van AK Advocaten is één van de grootste in de regio Zuidwest-Nederland en bestaat uit louter specialisten

Maak kennis met onze

4 Omgevingsrecht specialisten

Heeft u een vraag aan een van onze juridisch medewerkers of advocaten? Neem dan contact op met ons team. Wij staan u graag bij!

Heb ik een zaak?

In 70% van de gevallen kunnen we gelijk oordelen of je een zaak hebt.

We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jou het beste kunnen helpen. Geheel kosteloos en vrijblijvend natuurlijk, want je hebt al genoeg aan je hoofd.

Wat vinden onze klanten?

Onze klanten bevelen ons aan en zijn niet alleen maar tevreden over de behaalde resultaten, maar ook met de omgang en het contact met onze advocaten. Benieuwd wat ze over ons schrijven? Wij scoren gemiddeld een 9+!

Brede expertise

Wij adviseren en – indien nodig – procederen veelvuldig voor met name projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties, zorginstellingen, architecten en constructeurs. Onze advocaten zijn niet alleen op de hoogte van alle juridische actualiteiten, maar volgen ook de ontwikkelingen in de branches van hun relaties in bredere zin op de voet.

Juridisch advies nodig?

Heeft u een vraag aan een van onze juridisch medewerkers of advocaten? Neem dan contact op met ons team. Wij staan u graag bij!

Maak een GRATIS afspraak